JARAC – horoskop travanj 2018.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi, vladar je i kuće strasti Jarca i tokom travnja je smještena upravo u toj kući. Pred vama je mjesec pun strasti, romantike i nježnosti. Otvoreniji ste kada se radi o flertovima i pustolovinama, a novih ljubavnih prilika neće nedostajati. Sa druge strane, strastveni Mars, planet žudnje, je u Jarcu. Pokušava nadjačati vašu suzdržanost, komplekse i frustracije koje bude Saturn i Pluton u vašem znaku. Uz takve tranzite mogli bi prolaziti kroz napet period i suočiti se sa dodatnom dozom stresa. Odmor, izvor sreće i sklad dolaze kroz kreativnost, zabavu i, najvažnije od svega, kroz ljubav. Ako imate obitelj, dom i najmiliji biti će u centru vaše pažnje, a djeca izvor sreće.

Posao i novac

Tokom travnja 2018. godine biti ćete ambiciozni i odlučni. Mars, Saturn i Pluton su u Jarcu. Kada te tri planete uzmu nešto u svoje ruke, ne odustaju sve dok ne dobiju ono što žele. Jedna planeta vladar je vašeg znaka (Saturn), druga je planeta inicijative i akcije (Mars) i treća je planeta kontrole i koncentracije (Pluton). Kombinacija je teška, odlučna i nepopustljiva i zastrašujuća za mnoge astrologe. Na sreću, tokom travnja ovu kombinaciju podržavaju dva benefika – Venera i Jupiter. Venera je vladar kuće karijere Jarca. Unatoč napornom radu, imati ćete uspjeha i na neki način i sreća je na vašoj strani. U prvom planu tokom travnja biti će nekretnine, dom i ured ili poslovni prostor. Novac vam lakše pritječe u drugom djelu mjeseca.

Zdravlje i moral

Zbog prisustva Saturna, Marsa i Plutona travanj 2018. godine je napet mjesec, a mogli bi se suočiti i sa opasnim situacijama. Vrlo je važno da se ne izlažete bilo kakvom riziku od ozljeda ili nezgoda. Na vrijeme se zaštitite, jer može doći do upalnih procesa, zaraza i slično. Općenito budite oprezni, smirene i hladne glave. Odmor i opuštanje su prijeko potrebni. Na vas će pozitivno utjecati bavljenje hobijem ili kreativnim aktivnostima, ako je taj hobi ili ta aktivnost blagotovorna, umirujuća i bezopasna.

Savjet

Napravite reorganizaciju poslova i nemojte zanemariti članove obitelji!

Izvor: Tarot-horoskop.com