Home Horoskop Godišnji horoskop 2019 RIBE – horoskop 2019.

RIBE – horoskop 2019.

HOROSKOP RIBE 2019.

ribe godišnji horoskop 2018

2019. godina vam nosi osjećaj za realnost pa ćete tako spontano odustati od nekih težnji i ciljeva, nakon što naravno shvatite kako nisu ostvarivi. Pravo je vrijeme za poteze povezane uz privatne ciljeve i ambicije. Naučit ćete više o sebi ali i svojim potrebama i nećete se više toliko prilagođavati okolini. Uspjet ćete motivirati druge ljude a upravo vas to uz marljiv rad može dovesti do bolje poslovne pozicije. Često ćete biti u centru pozornosti pa to iskoristite kako bi povećali svoj ugled. Ono što vas je do sad jako ograničavalo, ove godine nestaje u potpunosti.


LJUBAV I BRAK

Ove godine možete očekivati miran i ugodan ljubavni život. Proteklih ste nekoliko godina imali najviše poteškoća upravo u polju ljubavi a sad ulazite u godinu olakšanja i sigurnosti. Neki će od vas tako ove godine donijeti veće odluke te sklopiti brak. Nemojte se dvoumiti, kad god imate potrebu reći voljenoj osobi emocije, to i učinite. Držite se onih osoba koje su iskrene i sa kojima možete razgovarati o svemu. Radi se o tome da ćete kroz čitavu godinu upoznavati nove osobe a tu će svakako biti kvalitetnih i potencijalnih partnera/ica. Sredina vam godine donosi senzualnost i strast. Budite svoji a kad niste sigurni kako postupiti, zauzmite diplomatski stav i prvo istražite što misli i želi druga strana. Oni od vas koji su slobodni dulje vremena naći će se pred testom koji će pokazati jesu li se riješili prošlosti. Nemojte se niti u jednom trenutku obeshrabriti, nastupite opušteno i samouvjereno. Budite ona osoba koja u odnos donosi konstruktivne ideje.

KARIJERA

Bit ćete vrlo praktični i realni. Očekuje vas napredak i rast u pogledu posla i karijere općenito. U svakom ćete trenutku znati procijeniti situaciju i prilagoditi se. Nemojte oklijevati niti gubiti vrijeme u potrazi za potvrdom vlastitog mišljenja ili odluka. Isto tako, nemojte plakati za prolivenim mlijekom. Ako nešto i izgubite, nasmijte se, krenite dalje i ponašajte se najnormalnije. Oni od vas koji se bave umjetnošću, mogu očekivati dobru volju osoba koje imaju moć što garantira i veću zaradu. Sredina godine nosi poneke poteškoće ali se neće dogoditi ništa strašno. Tada jednostavno nemojte previše vjerovati drugima i onom što vam govore, oslonite se na svoju savjest te ideale i stavove koje imate. Kraj godine vam nosi onu prednost koja će vam kroz iduće periode donijeti još veći napredak i uspjeh.

FINANCIJE

2019. godina vam donosi sreću i nove resurse. U pojedinim ćete trenucima tako imati dojam da imate više novca nego što ste ikad zamišljali. Novac vam naime dolazi iz više različitih izvora ali je najbitniji onaj koji stiže od rada. Klonite se impulzivnog trošenja i nemojte ulaziti u situacije koje zahtijevaju veće svote a koje niste predvidjeli godišnjim budžetom. Ako se i dogodi nešto na što niste računali, napravite korak unazad da bi onda potrošili samo na ono nužno i/ili bitno. Ova ćete godine riješiti dobar dio starih dugovanja a na vama je da se pobrinete za stabilniju financijsku budućnost i klonite novih zaduživanja. Sredina godine ide u prilog investicijama koje će se pokazati kao vrlo isplative. Kraj godine je idealan za traženje povišice na radnom mjestu ali i za naplatu starih dugovanja. Nikad nemojte odustati od onog što vam pripada.

ZDRAVLJE

Klonite se onog stila života koji može negativno utjecati na vaše zdravlje i općenito dobrobit. Pravo je vrijeme za odvikavanje od loših navika a trebate i posebnu pozornost posvetiti prehrani. Godinu započinjete sa visokim razinama energije pa ćete u tom periodu biti i optimistični što će smanjiti razinu stresa. Sredina godine donosi emotivne turbulencije koje bi mogle ostaviti negativne posljedice na zdravlje. Upravo se tad pobrinite za ono što jedete kako bi izbjegli probavne ali i psihičke poteškoće. Da bi sačuvali mentalno zdravlje i osjećali se dobro, posvetite se povremenoj meditaciji ili tjelovježbi. Samoća će vam puno pomoći, osim što ćete na taj način prikupiti energiju i pravilno se odmoriti, tako ćete se kloniti iskušenja i ovisnosti.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

U 2019. godini možete očekivati srdačne i dobro naklonjene međuljudske odnose. Imat ćete potrebnu potporu ali i dobivati usluge. Povremeno će se pojaviti goruća pitanja i problemi a u tim periodima budite spremni na pregovore i iskrenost. Kada su u pitanju obiteljske poteškoće, budite praktični. Nemojte riskirati obiteljske odnose zbog osobnog rasta i kratkoročnih ljubavnih odnosa. Isto tako, nemojte dozvoliti da vas drugi ljudi obmanjuju koristeći vašu ranjivost i emotivnost. Sredinom godine nemojte davati obećanja za koja niste sigurni da ih možete ispuniti jer bi se netko mogao prilično naljutiti i pokrenuti o vama glasine. Neki će pripadnici znaka ove godine otići na putovanje koje će im promijeniti sudbinu, osobito oni koji se nalaze u ljubavnoj vezi na daljinu.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. – Klonite se alkohola i nelegalnih poroka jer su mogući problemi sa zakonom. Razmislite o dojmu koji ostavljate.

Veljača 2019. – Imat ćete sreće ali i dovoljno energije. Očekujte ohrabrujuće vijesti povezane uz karijeru i financije.

Ožujak 2019. – Puno ćete raditi ali i zaraditi. Imat ćete više samokontrole i biti dobro organizirani. Sve je moguće, samo morate vjerovati u sebe.

Travanj 2019. – Naglasak je na energiji koje ćete imati više nego dovoljno. Bit ćete verbalno jaki pa bi mogli ostaviti dojam da ste skloni iskorištavanju drugih.

Svibanj 2019.– Bit ćete skloni zabavi i druženjima. Čak bi mogli napraviti pomalo blesave stvari koje više priliče mlađim osobama i djeci.

Lipanj 2019. – Bit ćete sretni kad shvatite da imate više toga u životu nego većina okoline. Očekuje vas nekoliko zabavnih trenutaka ali i jedan ozbiljniji razgovor.

Srpanj 2019. – Odličan mjesec. Neki će od vas postati više svjesni samih sebe. Doći ćete do zaključka u vezi partnera/ice što bi moglo dovesti do drastičnih poteza.

Kolovoz 2019. – Ponašat ćete se drugačije što će uočiti svi koji vas poznaju. Ostanite pozitivni i pokušajte se što više zabaviti. Kraj mjeseca garantira odlične uvjete za promjenu posla.

Rujan 2019. – Moguće su poteškoće u odnosu sa voljenom osobom, nekim od nadređenih ili sa vlasti. Ostanite smireni i pristanite na kompromise. Svađa vodi neuspjehu.

Listopad 2019. – Mjesec će započeti jako dobro. Okolnosti će vam ići u prilog i dobro ćete se osjećati. Sredinom ćete mjeseca razljutiti pogrešnu osobu, budite spremni ići linijom manjeg otpora.

Studeni 2019. – Ponekad će vam biti teško koncentrirati se ali i komunicirati. Bit ćete spremni za svađu i dosta frustrirani. Suzdržite se od pretjeranih emotivnih ispada.

Prosinac 2019. – Dovršit ćete sve one projekte koji zahtijevaju više discipline i koncentracije. Nećete imati povjerenja u druge što bi moglo narušiti odnos sa voljenom osobom ili simpatijom.


ZAKLJUČAK

Bit ćete više strastveni a ove će godine dobar dio vas tu strast pretočiti u posao pa tako otvoriti vlastito poduzeće ili promijeniti radno mjesto. Imat ćete više dobrih prilika na svim životnim poljima a isto tako će vam stalno u život ulaziti nove osobe.


Izvor: Tarot-horoskop.com

Comments are closed.
Secured By miniOrange