Home Horoskop Godišnji horoskop 2019 OVAN – horoskop 2019.

OVAN – horoskop 2019.

HOROSKOP OVAN 2019.

ovan 2018

Bez obzira na okruženje i pojedine situacije te osobe, ove ćete godine hrabro kročiti naprijed. Bit ćete sposobni nametnuti se bolje i snažnije nego ikad prije. Upravo vam 2019. nosi periode zabave i opuštanja što je odlično jer su vas dosta dugo u prethodnoj godini mučile brige i frustracije. Pravo je vrijeme za promjene životnog stila. Ambicije koje imate dulje vremena i po pitanju kojih ste se dosta suzdržavali, ove će godine uzeti maha i pretvoriti se u nešto opipljivo ali i materijalno.

 


LJUBAV I BRAK

Očekuje vas jedna vrlo jasna godina u kojoj neće biti pretjeranih sumnji i nedoumica. Ukoliko ste slobodni, vrijeme je da odmah u siječnju poradite na sebi kako bi privukli točno one osobe kakve priželjkujete. Oni od vas koji su zauzeti moraju staviti po strani svoju agresivniju prirodu i saslušati što partner/ica ima za reći. Posvetite se voljenoj osobi bez ikakvih primisli i bez oklijevanja. Nemojte se bojati reći svoje osjećaje. Pojedini će prijateljski odnosi postati ljubavni pa bi na kraju godine mogli rezultirati brakom i to vrlo uspješnim koji će se zasnivati na čvrstim temeljima, na strasti ali i pravim emocijama. Bez obzira na to u kakvom se odnosu nalazili, ove godine izbjegavajte impulzivne reakcije. U svakom trenutku možete sjesti sa partnerom/icom, porazgovarati i donijeti nove planove. Ukratko, ove vas godine očekuje veliko zadovoljstvo i to sa naglaskom na emotivnu stabilnost.

KARIJERA

Planete vam idu u prilog. Upravo ove godine možete pokrenuti novi posao ili se upustiti u potpuno novo područje rada u kojem nemate prethodnog iskustva. Vaše će vještine i kreativnost biti bogato nagrađeni. U pojedinim trenucima kad vam ideje i trud neće biti adekvatno prihvaćeni nemojte oklijevati, odmah recite što vas smeta i tražite svoja prava. Kroz godinu će dobar dio vas promijeniti nekoliko poslova da bi se krajem godine smirili i bili u potpunosti zadovoljni. Ono što je najbitnije je da budete svoji, nemojte se prilagođavati mišljenju većine. Čitavu vas godinu očekuje dosta dinamike i prilika za dodatnu zaradu ali i dosta novih poznanstava te informacija. Pred vama je period u kojem ne možete puno toga postići sami pa poradite na odnosu sa kolegama i nadređenima. Tako ćete izbjeći potencijalne probleme ali i steći veći krug prijatelja. Ženskim pripadnicama znaka ove godine posebno u prilog ide sklapanje ugovora.

FINANCIJE

Godina će započeti pomalo burno. Pokušajte imati sve opcije otvorene i nemojte prihvaćati ono što vam se prvo nudi jer bi mogli propustiti nešto bolje i veće. Budite svjesni situacije u kojoj se nalazite, odredite si realan budžet i držite ga se. Bit će vam ponekad vrlo teško pratiti vlastite financijske odrednice ali ako popustite sami pred sobom, usporit ćete napredak na ostalim poljima. Kako bi učvrstili financijsku poziciju, morat ćete mijenjati obrasce trošenja. Nemojte novac olako davati u svakodnevnim situacijama, radije stavite nešto sa strane da bi potom uložili. Općenito je godina usmjerena na dugoročne financijske poteze a posebno je naklonjena onim pripadnicima znaka koji su zaposleni u financijskom sektoru.

ZDRAVLJE

2019. godina nosi dobro zdravstveno stanje i vitalnost. Sunce će se nalaziti u vašem znaku sve do travnja pa ćete tako imati pregršt energije. Okruživat će vas optimizam pa ćete i sami biti takvi. Nakon razgovora sa prijateljima, prihvatit ćete neke životne navike koje oni imaju pa se tako početi baviti sportom ili uvesti promjene u način prehrane. Imat ćete jako puno hrabrosti i volje za sve ali se nemojte previše forsirati kako ne bi imali periode premorenosti. Bitan je balans. Kroz čitavu godinu izbjegavajte alkohol i previše masnu hranu. Stresa se možete riješiti uz pomoć „uradi-sam“ projekata a svi ćete ove godine više boraviti u prirodi.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Izbjegavajte samoću i ostanite uz obitelj i prijatelje u dobru i zlu. Pred vama je odlična godina, stalno ćete imati osjećaj da ste sretna osoba koja ima podršku drugih. Vaši će osjećaji i stav biti na neki način zarazni pa pokušajte pokazati uvijek dobru volju i razumijevanje. Ono što date, dobit ćete zauzvrat ali u nešto većoj mjeri. Kada su u pitanju obiteljski odnosi, nemojte donositi prerane odluke. Iskušenja bi vas mogla dovesti na pogrešan put, klonite ih se jer bi vas onda mogle zadesiti brige i tjeskoba. Kroz godinu će neke stvari ići sporije nego se nadate ali pokušajte biti strpljivi, ovakvi periodi neće trajati dugo. Očekuje vas i nekoliko putovanja koja će se dugoročno isplatiti a velika je šansa za preseljenje zbog posla.


 

Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. – Očekuje vas drastična ali nužna promjena koja vodi boljem životu. Pozabavit ćete se problemima i konačno neke stvari ostaviti u prošlosti.

Veljača 2019.  – Bavit ćete se obiteljskim pitanjima i poslovnim obavezama pa zanemariti društveni život. Moguća je ljubavna veza sa dosta starijom osobom i/ili nekim od nadređenih.

Ožujak 2019.  – Neki će se boriti za novo radno mjesto dok će se drugi upustiti u beznačajnu ljubavnu avanturu. Nedostajat će vam objektivnosti.

Travanj 2019.   – Imat ćete dosta sreće u svemu što radite i planirate. Ideja vam neće nedostajati a pronaći ćete i nove izvore motivacije. Čuvajte se pretjeranog sanjarenja.

Svibanj 2019.  – Uobičajen i smiren mjesec iako će biti trenutaka kad ćete se nametnuti u okolini i prihvatiti jedan drugačiji tempo života. Ako vam netko stane na put, bit ćete pomalo i agresivni.

Lipanj 2019.  – Očekuju vas usponi ali i padovi. Imat ćete bujnu maštu, osobito u drugoj polovini mjeseca. Uživat ćete u društvu a sredina mjeseca nosi posebnu vrstu romantike.

Srpanj 2019.  – Bit ćete samouvjereni i komunikacijski jaki. Vrijeme je da kažete svoje ideje i otkrijete ciljeve. Probleme možete riješiti uz pomoć mašte.

Kolovoz 2019.  –  Očekuju vas odlični međuljudski odnosi iako će neki od vas u pojedinim trenucima izgubiti kontrolu te nastupiti previše agresivno.

Rujan 2019.   – Previše ćete naglašavati emocije i nećete držati za sebe detalje privatnog života. Ako prolazite kroz period rastave braka, morate pregovarati.

Listopad 2019.  – Moći ćete neke stvari promijeniti ali ne bez preuzimanja većeg rizika. Nagle reakcije ne vode ničem, smirite se, razmislite i onda napravite plan.

Studeni 2019.  – Bit će manjih poteškoća sa okolinom ali sve možete riješiti uz pomoć dobre volje i smirenog razgovora. Očekuju vas ozbiljniji obiteljski razgovori.

Prosinac 2019.  – Bit ćete jako dobre volje ali i bahati u nastupu prema drugima, posebno onim osobama koje su vam bitne. Imate velike šanse za uspjeh.

 


 

ZAKLJUČAK

Pred vama je dinamična godina koja nosi preokrete u bitnim životnim poljima. Naći ćete svoje mjesto pod suncem i ostaviti odličan dojam na sve koje sretnete na putu do uspjeha.

 


Izvor: Tarot-horoskop.com

Comments are closed.
Secured By miniOrange