Home Horoskop Godišnji horoskop 2019 BIK – horoskop 2019.

BIK – horoskop 2019.

HOROSKOP BIK 2019.

bik godišnji horoskop 2018

2019. godina vam ide svakako u prilog. Bit ćete sposobni dovršiti pojedine privatne ali i poslovne zadatke koje ste kroz prethodnu godinu odgađali. Obavezno sebi odredite prioritete, postavite nove ciljeve i ozbiljno krenite prema njihovom ostvarivanju. Ove godine možete očekivati dobru radnu atmosferu što automatski uklanja napetosti i sukobe na radnom mjestu. Slijedite svoje instinkte i držite se ostvarivih ciljeva. Ove se godine usmjerite realnosti i nemojte težiti lažnim prilikama.


LJUBAV I BRAK

Ljubavni će vam život kroz čitavu godinu bit prepun strasti i emocija. Upravo će radi tih emocija neki od vas malo skrenuti sa puta i uživati u tajnim odnosima i svemu onom što može biti problematično. Budite oprezni jer se pojedini poslovni odnosi mogu pretvoriti u ljubavne. Nemojte biti impulzivni nego uvijek prvo razmislite o tome što partner/ica od vas očekuje. U prvoj četvrtini godine očekujte sumnje povezane uz brak i vezu. Njih možete riješiti zahvaljujući optimističnom pristupu koji ćete imati kroz čitav taj period. Nemojte dozvoliti da vas preuzme osjećaj krivnje, umjesto toga potražite realne smjernice za poboljšanje. Kroz godinu ćete naučiti dosta ljubavnih lekcija, neke nažalost na teži način. Sredina godine nosi izazove i povećanu strast. Kako će godina prolaziti tako će muški pripadnici znaka dosta napredovati – težit ćete novim ljubavnim ciljevima, primjerice ukoliko se ranije niste htjeli ozbiljnije vezati sad ćete željeti upravo to. Vrijeme je na vašoj strani, nastavite ići naprijed i držite se podalje ljubavnih zabluda.

KARIJERA

Imat ćete pregršt poslovnih prilika. Između ostalog, moći ćete se vratiti poslu koji ste radili u prošlosti ili planu koji ste imali za otvaranje vlastitog poduzeća a od kojeg ste ranije odustali. U prilog vam posebno ide suradnja sa drugima te poslovno – partnerski odnosi. Vrijeme je da se nametnete u smislu karijere što znači da ćete moći osnažiti svoj ugled te dobiti više moći, dakle višu poziciju i veću plaću. Iskoristite svoje vještine i znanja na pozitivan način, pomozite drugima jer ćete tako doprinijeti radnoj atmosferi i zajedništvu. Imat ćete i poneke nove ideale a upravo će vam oni biti motivacija. Držite se praktičnih poteza i onih umjerenih rizika, nemojte previše računati na faktor sreće.

FINANCIJE

Generalno vas očekuje solidna godina. Moći ćete podmiriti dobar dio dugovanja iz prošlosti a sredinom ćete godine financijski ojačati što znaći da ćete više zarađivati. Ono što će vam biti teško je držati se vlastitog budžeta. Veće financijske probleme možete izbjeći samo ukoliko se u pojedinim situacijama pritajite i općenito počnete živjeti malo skromnije. Prije nego se odlučite upustiti u bilo kakvu investiciju, dobro istražite činjenice i potražite savjet iskusnijih od sebe. Krajem godine vas očekuju veća obiteljska dešavanja koja će više i koštati pa se pokušajte za to pripremiti. Troškovi koje ćete ove godine imati utjecat će na vaše raspoloženje i ponašanje stoga je vrlo bitno da se držite svojih mogućnosti.

ZDRAVLJE

Muški pripadnici znaka ove godine neće biti u najboljoj fizičkoj formi ali će imati dovoljno energije. Bez obzira na spol, ove godine morate uvesti pojedine promjene životnog stila kako bi zadržali dobro zdravstveno stanje. Loše vas navike mogu dovesti do ozbiljnijih posljedica stoga ozbiljno razmislite o prekidu pušenja, zdravijoj prehrani i/ili tjelovježbi. U drugoj polovini godine obavezno provedite slobodno vrijeme baveći se sportom ili fizičkim radom. Kad god imate priliku, odmorite se i napunite baterije. To ćete najbolje napraviti tako što ćete malo razmaziti svoje tijelo a samim time i dušu.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

2019. godina nosi obiteljske probleme. Upravo će se u ovoj godini prekinuti pojedini odnosi koje ste smatrali bitnima a novi će biti čvrsto uspostavljeni negdje krajem godine. Prihvatite ljude oko sebe, nemojte dozvoliti da se itko iz obitelji ili kruga prijatelja ove godine osjeća zanemareno. Upravo vi možete pozitivno utjecati na psihičko stanje onih najbližih. Što se tiče pravnih pitanja, u 2019. godini možete riješiti neke vrlo bitne stvari. Nemojte donositi nagle odluke, sjetite se uvijek onoga što ste prošli kroz prethodne godine i automatski ćete steći prednost te znati točno koji potez morate povući. Kroz čitavu ćete godinu biti komunikacijski jaki pa ćete tako uz minimalno truda moći riješiti nesporazume i objasniti drugima ono što želite. Godina je odlična za putovanja ali se trebate koncentrirati više na ona kraća, povremena.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. – Pokazat ćete svijetu svoju jedinstvenost. Željet ćete više osobne slobode što bi moglo dovesti do svađe, nemojte pretjerivati.

Veljača 2019. – Očekujte dobre vijesti. Velike su šanse za napredovanje na poslu ali i za novo poznanstvo sa starijom osobom koja je pomalo bizarna. Pripazite na emocije.

Ožujak 2019. – Smiren i dobar mjesec. Imat ćete sreće a većinu trenutaka željeti provesti sami u ugodnoj atmosferi.

Travanj 2019. – Nedostajat će vam energije i volje za bilo kakva druženja. Neki će se od vas samosažalijevati. Ako i razmišljate o prošlosti, nemojte zanemariti faktor budućnosti.

Svibanj 2019. – Razmišljat ćete o osobama koje su dio vašeg života a od pojedinih se odlučiti udaljiti. Ako se radi o nekom od nadređenih, vrijeme je za promjenu radnog mjesta.

Lipanj 2019. – Uživajte u uspjehu ali i malim stvarima. Odlično ćete komunicirati pa se usmjerite poboljšanju odnosa sa onima koji su vam bitni.

Srpanj 2019. – Željet ćete promjenu izgleda ali nemojte raditi drastične poteze. Steći ćete prednost koja će vam pomoći u poslu.

Kolovoz 2019. – Napredak u karijeri možete ostvariti uz pomoć muške osobe koja ima moć. Očekuju vas manje financijske poteškoće.

Rujan 2019. – Iznenadit ćete se kad shvatite tko vam pomaže ostvariti jedan od ciljeva. Saznat ćete zanimljivu tajnu.

Listopad 2019. – Nemojte previše toga otkrivati drugima. Budite tajanstveni i ostvarit ćete željeni cilj. Sredina mjeseca nosi obiteljske poteškoće.

Studeni 2019. – Očekuju vas problemi sa najmanje jednom osobom koja vam je bitna. Ako odaberete suočavanje naljutit ćete potpuno drugu osobu.

Prosinac 2019. – Dosta nestabilan mjesec. Očekujte poteškoće sa voljenom osobom i scenu sa nekim tko je dosta stariji. Nemojte govoriti ništa što bi kasnije mogli požaliti.


ZAKLJUČAK

Većinu ćete vremena biti u centru pozornosti. Bez obzira gdje bili i što radili, ostavit ćete neizbrisiv trag. Bit ćete svoji i sposobni uvesti prave promjene.


Izvor: Tarot-horoskop.com

Comments are closed.
Secured By miniOrange