horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 30.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Merkur – Mjesec opozicija donosi više energije. Uz ovaj aspekt intuicija je jača i veći su izgledi da se postignu dugoročni planovi. Ovaj planetarni sklop pogodan je za jačanje psihičkih moći, poput vidovnjaštva.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Uz intuiciju i dobar osjećaj za praktično donijeti ćete inspirativne poslovne odluke. Ako vam se ponudi prilika za partnerstvo, nemojte se požuriti sa odbijanjem ponude! Ovo partnerstvo moglo bi imati veliki potencijal! Savjetujemo da izbjegavate žustre rasprave i posvetite više vremena odmoru.

BIK (20.04. – 20.05.)

Zbog financijskih poteškoća morati ćete odgoditi planirano obiteljsko putovanje. Sa druge strane imati ćete priliku pokrenuti dugoročne projekte za koje je potrebno hrabrosti i donijeti ćete važne odluke za budućnost. Savjetujemo da večer provedete kod kuće. Odnos sa voljenom sobom biti će odličan.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas je povoljan dan za poslovne aktivnosti, za sastanke koji će donijeti dobre rezultate i za razradu planova za budućnosti. Moći ćete riješiti dosta financijskih problema danas. Poslijepodne ćete biti u centru pažnje kroz druženje sa prijateljima.

RAK (21.06. – 21.07.)

Danas ćete imati uspjeha i na poslu i kroz kućne aktivnosti. Poslovnim partnerima će se svidjeti vaša inicijativa, ali izbjegavajte upuštanje u više aktivnosti odjednom, jer nećete dovršiti niti jednu. Povoljan je dan za razmišljanje o planovima za budućnost. Razmislite o prijedlozima voljene osobe.

LAV (22.07. – 22.08.)

Povoljan je da za donošenje važnijih odluka vezano za ljubavni život. Iako je vaša financijska situacija manje no zadovoljavajuća, ipak ne trebate se brinuti. Novac koji vam nedostaje doći će kada vam najviše bude trebao. Danas se možete osloniti na intuiciju.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Intuicija će vam pomoći da nađete jedinstven način i ostvarite značajne promjene kroz vaš društveni život. Vezano za neka obiteljska pitanja, morati ćete pristati na kompromis. Sa prijateljem ili prijateljicom morati ćete obići nekoliko mjesta. Nemojte propustiti ovu divnu priliku! Uskoro vam dolaze bolji dani.

VAGA (23.09.-22.10.)

Veliki uspjeh ostvariti ćete kroz intelektualne i društvene aktivnosti. Poslijepodne bi mogli primiti veću svotu novca od dodatnog posla. Sa bliskim prijateljem razgovarati ćete o zajedničkim budućim planovima vezano za posao.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

U ljubavnom životu izgledni su problemi i morati ćete donijeti važne odluke. Razraditi ćete buduće planove i primijeniti ćete svoje teoretsko znanje. Dobri su izgledi da na temelju toga ostvarite financijsku dobit. Financijska nagađanja izbjegavajte.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Povoljan je dan za uspjeh kroz društveno i materijalno polje. Ipak, rezultati se neće odmah vidjeti. Možda ćete morati ići na neplanirano putovanje. To može biti poslovno putovanje koje će vam donijeti posebne poslovne mogućnosti.

JARAC (22.12.-20.01.)

Biti ćete u odličnoj formi i s lakoćom ćete se prilagoditi novonastalim situacijama. Uspjeti ćete riješiti obiteljske probleme i čak ćete drugima pomoći da riješe svoje vlastite probleme. Povoljan je dan za razgovore sa obitelji i sa prijateljima. Ne pretjerujte sa savjetima koje ćete davati drugima!

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Biti ćete u odličnoj intelektualnoj formi i dobro ćete se slagati sa svima oko sebe. Voljni ste saslušati probleme drugih ljudi i davati ćete savjete koji će im puno značiti. Izbjegavajte davati obećanja ako niste sigurni da ih možete održati! Navečer ćete biti pozvani na zabavu.

RIBE (20.02.-20.03.)

Uspješno ćete započeti novi posao i planirati dugoročno ulaganje u taj posao. Moguće da će neki biti ljubomorni, ali tada dobro promislite o tim odnosima. Voljena osoba biti će uz vas i podržati vas. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja!

Izvor: Tarot&horoskop