horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 28.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Uran – Mjesec trigon može donijeti interesantne i neobične promjene na svim poljima. Pojačana je osjećajnost i želja da se pomogne drugim ljudima. Iznenada bi mogli otkriti rješenja za stare probleme. Razmišljati ćete o promjenama koje želite ostvariti u privatnom životu.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Moći ćete uspješno riješiti nekoliko obiteljskih pitanja. Voljena osoba podržati će vas. Sve što ste do sada naučili primjenite i drugi će vam se diviti. Ljubaznost i velikodušnost biti će vam uzvraćena. Intuicija vas neće iznevjeriti.

BIK (20.04. – 20.05.)

Osjećati ćete se obeshrabreno zbog puno stvari koje danas morate riješiti. Budite strpljivi i smireni i uspjeti ćete. Napravite promjene kod kuće i nešto za svoju sadašnju vezu. Voljena osoba biti će zadovoljna. Pripazite oko troškova! Nije dobro vrijeme za investicije. Treba vam više odmora.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Uspješno ćete riješiti neka privatna pitanja. Mogli bi dobiti svotu novca od posla. Nemojte započinjati više aktivnosti odjednom, posebno ako niste sigurni možete li ih sve završiti. Danas će vam biti teško prikriti kako se osjećate. Moguće su poteškoće kroz partnerstva.

RAK (21.06. – 21.07.)

Dom, obitelj i prijatelji imati će glavnu ulogu u vašim današnjim odlukama. Uspješno ćete ostvariti neke promjene a posebno koje se odnose na ljubavni život. Upoznati ćete važne osobe koje kasnije mogu postati vaši poslovni partneri. Razmislite o savjetu voljene osobe.

LAV (22.07. – 22.08.)

Danas morate misliti na druge i vidjeti što možete napraviti za njih. Ako provedete vrijeme sa vršnjacima, kolegama ili klijentima, naći ćete neke prednosti. Mogli bi se razočarati, jer poslovni projekt ne ide u smjeru u kojem ste očekivali. Moći ćete više vremena provesti u društvu voljene osobe.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Bez obzira na to koliko posla danas imate, odmarajte se više. Biti ćete u iskušenju da previše novca potrošite! Budite oprezni! Poslijepodne ćete upoznati osobu koja će imati važnu ulogu u vašem emotivnom životu.

VAGA (23.09.-22.10.)

Imati ćete uspjeha kroz privatne i poslovne aktivnosti i ostvariti ćete pozitivne promjene. Starija osoba iz vašeg okruženja dati će vam dobar savjet o kojem vrijedi razmisliti. Nemojte se upuštati u više aktivnosti odjednom, jer ih nećete sve moći dovršiti. navečer će vas posjetiti prijatelj kojeg duže vremena niste vidjeli.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Odlučili ste ostvariti promjene u ljubavnom životu. Provesti ćete poslijepodne u ugodnom druženju sa prijateljima. Savjetujemo da svima date priliku da govore. Postavite se diplomatski i izbjegavajte rasprave sa ženskom osobom.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Važna pitanja odgodite danas, jer nećete uspjeti ostvariti sve kako ste planirali. Ujutro ćete morati ići na više mjesta zbog mlađe osobe iz obitelji. Povoljno je vrijeme za rješavanje financijskih pitanja, imate dobre izglede za uspjeh. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja.

JARAC (22.12.-20.01.)

Mlađim osobama iz okruženja dati ćete dobre savjete. Danas je povoljan dan za investicije i za druženje sa prijateljima, ali nemojte zanemariti voljenu osobu. U nečemu ćete vidjeti potencijal za zaradu ako se pravilno odradi. Nekoliko izmjena napravite i dobiti ćete što želite. U svom domu napravite neke promjene.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Posve ćete se posvetiti poslu i zanemariti ćete ljubavni život. Savjetujemo da više pažnje posvetite obitelji. Poslijepodne će vam se ponuditi prilika da se udružite u novi posao.Odluku nemojte naglo donijeti.

RIBE (20.02.-20.03.)

Odlučno ćete dovršiti aktivnosti koje ste pokrenuli prije nekog vremena. Osoba iz obitelji pomoći će vam, ali će inzistirati da prihvatite prijedloge koje ima. Nemojte započeti zbog toga svađu. Koncentrirajte se na partnerstvo i ljubav.

Izvor: Tarot&horoskop