horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 28.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mjesec – Jupiter kvadrat predispozicija je emotivnim i društvenim sukobima, kao i nesporazumima sa voljenom osobom i sa prijateljima. Još jedan aspekt ovog planetarnog sklopa zahtjeva pažnju: sklonost pretjeranim reakcijama oko emotivnih pitanja.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Uspjeti ćete sve što ste planirali dovršiti i drugi će vam se diviti. Koncentracija, disciplina i predanost poslu donosi vam ostvarenje ciljeva kojima ste se nadali. U ljubavnom životu moguće su poteškoće. Navečer očekujte posjetu.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ujutro ćete imati manjak energije i nećete moći dovršiti zadatak na kojem duže vremena radite. Radni kolege prigovarati će vam zbog toga i napetost će se povećati. Pobliže pogledajte što drugi rade. Dajte sve od sebe i izbjegavajte rasprave. Treba vam više odmora.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Imate dobre izglede da uspijete u bilo kojoj aktivnosti vezano za dom, poput dekoracija, premještanja namještaja i slično. Isplanirajte druženje sa mlađim osobama iz obitelji ili sa djecom. Danas će vam mlađe i starije osobe iz obitelji pomoći da donesete neke odluke.

RAK (21.06. – 21.07.)

Morate donijeti neke odluke vezano za ono što želite učiniti i što ne želite. Zauzmite stav i ne dozvolite da netko drugi utječe na vaše odluke. Sukob nije nešto što priželjkujete, ali katkada je to jedini način da se zauzmete za sebe i za ono što želite.

LAV (22.07. – 22.08.)

Ujutro ćete od nadređene osobe čuti vijesti zbog kojih ćete posve mjenjati planove. Kada se radi o novcu nešto ćete moći riješiti, ali samo ako ste posve sigurni u svoj potez. Savjetujemo da izbjegavate duga putovanja. Ako baš morate putovati, pobrinite se za papire i prtljagu!

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Razmislite o najboljem mogućem potezu kojeg možete napraviti. Očekujte da će netko pokušati spriječiti vas ili se neće složiti sa vašim odlukama. Danas možda i nećete naći najbolja riješenja, ali uspjeti ćete održati sve pod kontrolom. Danas vam treba više odmora.

VAGA (23.09.-22.10.)

Suočiti ćete se sa poteškoćama na emotivnom i financijskom polju. Savjetujemo da ostanete smireni i da imate strpljenja. Kažite što imate na umu i pojasnite što imate u planu. Društvene aktivnosti donose mogućnost da upoznate nekoga tko će biti značajan za vašu budućnost.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Razjasniti ćete nesporazume vezano za privatni posao. Surađujte sa osobama koje imaju više iskustva i koji odlično vode posao i naći ćete svoj put. Savjetujemo da se kontrolirate kako se ne bi doveli u nezgodne situacije. Sa voljenom osobom smireno razgovarajte i izbjeći ćete svađu.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ujutro će vas razočarati prijatelj na kojeg ste računali. Nemojte ni pokušavati ugoditi svima. Savjetujemo da se koncentrirate na važne obaveze koje danas morate napraviti. Odnos sa voljenom osobom danas je odličan. Razmislite o novim navikama koje će promjeniti vaš način života.

JARAC (22.12.-20.01.)

Previše se toga događa oko vas a neide vama u korist. Poslovni partner neće biti pošten. To će vas uzrujati i više njoj ili njemu nećete vjerovati. Savjetujemo da u svemu danas budete oprezni. Nije povoljno vrijeme za trošenje i ulaganja. Držite se podalje od tuđih afera, jer će se vaš ugled narušiti.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Povoljan je dan da zaključite poslovni dogovor i za popravke stvari koje više ne funkcioniraju. Ono što dajete drugima očekujkte zauzvrat. Danas možete riješiti neka novčana pitanja. Savjetujemo da izbjegavate rasprave sa starijom ženom iz okruženja.

RIBE (20.02.-20.03.)

Svoja razmišljanja danas nećete moći s lakoćom izraziti. Na vama je red da slušate druge. Teško ćete donijeti bilo kakvu odluku i biti ćete neodlučni. Željeti ćete odgoditi poslovne projekte i sastanke sa važnim osobama vezano uz posao.

Izvor: Tarot&horoskop