horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 26.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Jupiter – Mjesec sekstil donosi optimizam i veća je mogućnost za uspjeh i napredak na svim poljima kroz ono što želite ostvariti. Vrijeme je da počnete raditi na projektima koje imate u planu neko vrijeme. Povoljno je vrijeme i za putovanja koja će se isplatiti.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Imati ćete puno energije i jedinstvene ideje. Uspjeh ćete imati kroz putovanja i posao. Povoljno je vrijeme za polaganje ispita i društvene odnose. Izbjegavajte donošenje naglih odluka koje mogu poremetiti obiteljsku harmoniju. Zbog neočekivanog susreta, koji će se dogoditi navečer, mjenjati ćete planove za sutra.

BIK (20.04. – 20.05.)

Danas imate jako dobre izglede za pronalazak posla kakvog ste tražili. Vaša karizmatičnost pomoći će vam u osjetljivim situacijama. Savjetujemo da dobro rasporedite svoje vrijeme kako ne bi uzalud trošili svoju energiju. Srce i um su u skladu i s lakoćom ćete izraziti svoje osjećaje. Netko koga upoznate na poslu pokazati će interes za vas. Nemojte mješati ljubav i novac.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Velika potignuća su pred vama, sve dok kontrolirate svoj kriticizam. Biti ćete skloni okrivljavati druge za bilo koji incident koji se dogodi. Flertovi će dovesti do problema i nesporazuma. Morati ćete se suzdržati kako bi izbjegli sukobe sa prijateljima i sa voljenom osobom. Navečer u posjetu vam dolazi stariji rođak i donosi dobru vijest vezano za putovanje.

RAK (21.06. – 21.07.)

Financijske poteškoće neće narušiti vaše dobro raspoloženje i odlučnost u poslu. Profesionalna postignuća donijeti će vam koristi materijalno. Pripazite što potpisujete. Čini se da sve ide onako kako vam odgovara, ali nemojte se odmarati na lovorikama. Vrlo ste kreativni danas, ali ne trošite svoju energiju na rasprave sa drugima oko nečeg što želite postići.

LAV (22.07. – 22.08.)

Povoljan je dan za poslovna putovanja. Danas imate punu pažnju drugihh, zato nemojte pretjerivati. Držite se činjenica i svi će vas više cijeniti. Moći ćete riješiti emotivan problem koji vas duže vremena opterečuje. Financijska situacija nije najbolja ovih dana. Razmišljajte pozitivno i ne gubite optimizam!

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Razmislite o tome kako da si olakšate život. Tada ćete moći donositi bolje odluke i uložiti više truda u ono što vam je najvažnije. Dodatni posao pokazati će se isplativim, zahvaljujući odličnoj suradnji sa poslovnim partnerima. Ne otkazujte putovanje koje ste danas imali u planu! Može vam donijeti priliku da upoznate budućeg poslovnog partnera.

VAGA (23.09.-22.10.)

Pravo je vrijeme da pokrenete svoje planove s kojima želite ostvariti bolju poziciju na poslu. Imati ćete odlične prilike kroz društvo i kroz financije. Odnos sa partnerima biti će odličan. Savjetujemo da iskoristite ove povoljne okolnosti, ali imajte strpljenja pri tome i ne izazivajte svoju sreću.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas se možete baviti sa osjetljivim poslovnim pitanjima. Uspjeti ćete dovršiti posao koji ste davno započeli. Danas ćete lakše riješiti financijske probleme. Kroz komunikaciju neće biti poteškoća. Pobrinite se da održite obećanja.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Prilika je pred vama da se istaknete u društvu i da ostvarite financijsku dobit. Nadređeni i radne kolege cijeniti će vašu predanost i kreativnost u poslu. Ne obazirite se na glasine koje će širiti ženska osoba u vašem okruženju! Razočarati ćete nekoga ako ne poštujete njene ili njegove želje.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro ćete morati otići na put zbog posla. Ovo će doći iznenada i radi toga ćete mjenjati sve planove koje ste za danas imali, ali nemojte se uzrujavati. Ovo putovanje donijeti će značajne promjene u vašem emotivnom životu. Danas se možete osloniti na intuiciju.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Preokret događanja donosi vam uspjeh. Izgledno je da ćete danas imati dodatan priljev novca od dodatnog posla. Težak zadatak riješiti ćete sa minimalno napora. Izbjegavajte nagađanja bilo koje vrste, inače ćete jako puno izgubiti. Posvetite više vremena voljenoj osobi ili osobi s kojom želite biti.

RIBE (20.02.-20.03.)

Ne morate se čvrsto držati nečega ako to vama više ne donosi korist. Ako vam se ponudi novi posao, nemojte odbiti ponudu! Sreća je na vašoj strani. Dobro promislite za i protiv i otkriti ćete zanimljivu prednost. Ljubavni problem postati će još gori ako niste iskreni. Govorite iz srca.

Izvor: Tarot&horoskop