horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 17.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Merkur – Pluton opozicija može donijeti razne prepreke i kašnjenja kada se radi o prilikama koje ste dugo čekali. Današnji planetarni sklop utječe na sve, mogli bi biti neraspoloženi, ali ne dozvolite da vas preplave negativne misli i osjećaji.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Taman kad pomislite da ste sve shvatili, otkriti ćete da postoji još nešto dodatno. Nemojte se obeshrabriti! Danas vam se nitko neće moći suprotstaviti, glavni ste! Nove ideje i inicijativa dolaze u pravo vrijeme.

BIK (20.04. – 20.05.)

Sve će ići kako treba sve dok ste koncentrirani na posao i na dobre odnose sa kolegama. Kada se radi o partnerstvu, pripremite se, jer biti će pretjeranih reakcija. Ako idete na putovanje, upoznajete nove osobe ili se trebate sastati sa starim prijateljima, sve će proći dobro.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Budite oprezni, posebno kada je netko iz obitelji malo neiskren. Oprez vam treba kako bi izbjegli neugodne situacije. Odličan je dan za posao i za nova poznanstva. Posao ili suradnja kroz jedan projekt donosi uspjeh. Ne propustite priliku za upoznavanje potencijalnog partnera. Ako ste u vezi riješiti ćete postojeće probleme.

RAK (21.06. – 21.07.)

Držite se stvari koje su vam dobro poznate, ne idite na rizik. Ako idete na rizik, suočiti ćete se s nekim tko će propitkivati vaše kvalifikacije i stručnost i može donijeti čitav niz ozbiljnijih komplikacija. Pripazite što činite i što govorite. Sa voljenom osobom razgovarajte smireno kako bi izbjegli svađu.

LAV (22.07. – 22.08.)

Odličan je dan za zabavu i za druženje sa prijateljima. Mogući su iznenadni troškovi pa pripazite sa financijama. Obiđite mjesta na kojima se održava neka društvena aktivnost. Upoznati ćete nekog tko će vam ponuditi odlične mogućnosti. To će zahtjevati promjenu, ali to je najbolje što možete učiniti.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Sve je ostalo nedovršeno zato što niste radili ono što ste trebali raditi. Ako odugovlačite i svi oko vas će isto činiti. Pokažite da kontrolirate situacijom, da ste spremni uhvatiti se u koštac sa svime što vam se nađe na putu danas.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ne dajte se uvući u tajnovite poslove čiji rezultati će biti upitni. Uskoro ćete imati priliku da ostvarite rezultate kojima se duže vremena nadate. U poslu se možete osloniti na intuiciju. Poslovni sastanci i pregovori biti će uspješni. Koncentrirajte se na osobe koje najviše volite.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Dan će biti težak. Sumnje mogu izazvati neočekivane reakcije. Zauzmite diplomatski stav budite taktični. Za sada svoje planove zadržite u tajnosti i iznenaditi ćete sve oko sebe. Upoznati ćete nekoga tko može doprinjeti vašem trenutnom projektu.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Puno toga danas će ovisiti o spremnosti da pomognete drugima. Što date, to ćete dobiti nazad. Podjelite sa drugima svoje bogato znanje i iznenaditi će vas što ćete dobiti zauzvrat. Danas je odličan dan za ljubav i za druženje sa obitelji.

JARAC (22.12.-20.01.)

Pri donošenju važnih odluka nemojte se oslanjati na intuiciju, mogli bi pogriješiti. Budite oprezni i ne otkrivajte svoje planove svima. Možete ostvariti dobit i zaključiti dogovor samo ako razgovarate i dogovarate sa osobom koja je glavna. Koncentrirajte se na novac i na ono što želite ostvariti.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Mogućnosti su vam otvorene, ali to ne znači da trebate tražiti više. Donesite odluku kako bi napredovali umjesto da očekujete da netko drugi pokrene potrebne promjene. Pokrenite se inače napretka neće biti. Razmislite o kreativnim idejama ili kako riješiti neke stare probleme.

RIBE (20.02.-20.03.)

Na poslu će biti napetosti. Savjetujemo da budete smireni i izbjegavajte rasprave sa kolegama. Neočekivane probleme danas ćete uspješno riješiti. Danas imate sreće u ljubavi i vezi. Može doći i do novog poznanstva ili flertova.

Izvor: Tarot&horoskop