horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 17.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mjesec – Neptun trigon predispozicija je dnevnom sanjarenju i idealiziranju općenito. Nećete se moći dobro koncentrirati. Savjetujemo da odgodite razvijanje poslovnih planova i donošenje važnih odluka. U ljubavi budite realniji.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Uzrujati će vas poslovni gubitak ili svađa sa prijateljem. Ako odbijete poziv za druženje u ljubavnom životu doći će do napetosti. Savjetujemo da pokažete više razumjevanja ljudima oko sebe. Pokušajte se razvedriti.

BIK (20.04. – 20.05.)

Susrete koje ste danas imali u planu odgodite, jer su izgledne neočekivane situacije. Povoljno je vrijeme da planirate promjene za kuću. Poslijepodne ćete primiti svotu novca ili ćete dobiti ponudu za dodatni posao. Nemojte donositi nagle odluke!

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Zbog nesporazuma sa voljenom osobom odlučiti ćete se na izlazak sa prijateljima. Nemojte izigravati žrtvu! Nije povoljno vrijeme za donošenje odluka vezanih za ljubavni život, jer bi kasnije mogli požaliti.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ujutro će vas razočarati poslovni partner kojemu ste vjerovali. Što prije prebolite, to bolje! Biti ćete puni energije što će vam omogućiti da uspijete u svemu što ćete raditi zajedno sa voljenom osobom. Put koji ste planirali odgoditi ćete zbog financijskih poteškoća.

LAV (22.07. – 22.08.)

Razmišljati ćete o svađi sa starijom ženom iz obitelji. Zapitajte se jeste li prema drugima ponašali se pošteno u zadnje vrijeme. Savjetujemo da budete oprezniji, kako bi izbjegli skandal ili razočaranje u ljubavnom životu. Pripazite na svoje zdravlje!

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Poslovni susret neće proći kako ste planirali. Nemojte odustati! Jednostavno nije povoljan dan za posao. U društvu voljene osobe lijepo ćete se provesti. Planirati ćete zajedničko putovanje ili posjetu rodbini.

VAGA (23.09.-22.10.)

Iako imate puno toga u planu danas za obaviti, savjetujemo da se poštedite i odmorite. Ujutro ćete biti u iskušenju da potrošite veću svotu novca. Savjetujemo da budete oprezni, jer ovo nije povoljno vrijeme za trošenje. Mogli bi upoznati posebnu osobu koja donosi važne promjene u vaš život.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nije povoljno vrijeme za pokretanje novih aktivnosti. Nećete moći naći najbolja riješenja, i mogli bi se razočarati. Ujutro će vam misli biti u oblacima i zanemariti ćete važne obaveze. Savjetujemo da odredite koji su vam prioriteti i da detaljno razradite plan.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ljudi neće cijeniti vaše ideje, ali zbog toga nećete odustati. Savjetujemo da danas ne potpisujete službene dokumente, te da odgodite donošenje odluke vezano za novi posao. Sa druge strane, u ljubavi vas čeka puno zadovoljstva, kao i kroz druženje sa mlađim osobama.

JARAC (22.12.-20.01.)

Zbog neočekivanih događaja mjenjati ćete planove za danas. Morati ćete ići na poslovno putovanje što će uzrujati voljenu osobu. Savjetujemo da budete smireni kako bi izbjegli ozbiljniju svađu.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Novac koji ste trebali primiti prije nekoliko dana, neće ni danas stići. Pripazite, ako planirate otkazati izlet koji ste za danas planirali, jer to može narušiti harmoničan ljubavni odnos! Savjetujemo da budete smireni i da sačekate bolje dane.

RIBE (20.02.-20.03.)

Misli će vam biti u oblacima i zanemariti ćete važne obaveze. Nije povoljno vrijeme da započnete novi poslovni projekt, jer ćete žuriti i mogli bi sve uništiti. Danas sve možete ostvariti što ste imali u planu ako uspijete koncentrirati se na ono najvažnije.

Izvor: Tarot&horoskop