horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 14.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mjesec – Saturn opozicija može donijeti razne prepreke, kašnjenja, poteškoće, frustracije i naporan rad. Ako se ne bojite suočiti sa svim ovim, otkriti ćete da nije tako teško kako ste mislili. Ovo može donijeti lekciju hrabrosti pri suočavanju sa sudbinom.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas ćete imati financijskih poteškoća. Pozitivniji pristup pomoći će vam. Napetost će utjecati na društvene odnose. Nije povoljan dan za ispite ili putovanja. Poslijepodne ćete se lijepo provesti u društvu voljene osobe.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ujutro ćete se morati suočiti sa nizom prepreka zbog kojih ćete misliti da su svi vaši napori uzaludni. Osobe oko vas biti će voljne pomoći vam. Voljena osoba biti će uz vas. Poslijepodne ćete uspjeti riješiti problem koji ste duže vremena odgađali.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Morati ćete otkazati put zbog vašeg zdravstvenog stanja. Radi se o manjim problemima koji su prolazni. Možda ćete morati biti kratko na dijeti. Odnos sa voljenom osobom biti će napet zbog osobe iz obitelji koja ne gleda svoja posla. Pokušajte to smireno dovesti u red!

RAK (21.06. – 21.07.)

Namjeravate pokrenuti nešto novo, ali previše ste nestrpljivi. Zbog toga se može dogoditi da izgubite dragocjeno vrijeme. Savjetujemo da sa kolegama sa posla ne ulazite u rasprave. Koncentrirajte se na najvažnija pitanja! Odličan je dan za druženje sa mlađim osobama.

LAV (22.07. – 22.08.)

Budite oprezni na poslu i sa poslovnim partnerima, danas nećete sa lakoćom razgovarati sa drugima. Financijska situacija nije najbolja, ali ne trebate se brinuti. Starija osoba iz obitelji pomoći će vam. Poslijepodne ćete ćuti lošu vijest od rođaka.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Uzrujati ćete se zbog nesporazuma sa poslovnim partnerom. Savjetujemo da budete smireni i zamolite bliskog prijatelja da vam pomogne. Možete uspjeti samo ako se kontrolirate i ako budete strpljivi.

VAGA (23.09.-22.10.)

Poslovni gubitak uzrujati će vas. Sjetite se: sutra je novi dan i nove prilike pojaviti će se. Problemi u komunikaciji donose neočekivane prepreke. Savjetujemo da budete na oprezu i da izbjegavate financijska nagađanja.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Obiteljski prijatelj ponuditi će vam poslovnu suradnju. Savjetujemo da iskoristite priliku i prihvatite ponudu, čak iako očekivana dobit nije velika. Savjet voljene osobe pomoći će vam. Treba vam više odmora.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ujutro ćete biti zbunjeni i kasniti ćete sa poslovnim planom. Ne ulazite u žustre rasprave sa nadređenim osobama! Uskoro se sve stabilizira i uspjeti ćete nadoknaditi zaostatke. Navečer će se vaše raspoloženje popraviti kroz druženje sa prijateljima.

JARAC (22.12.-20.01.)

Morati ćete ići na poslovno putovanje koje će vam donijeti neočekivani uspjeh. Dobro se pobrinite za svoju prtljagu kako ne bi izgubili važan predmet! Odnosi sa prijateljima biti će odlični! Što se tiče financijske situacije, nema razloga za brigu. Više pažnje posvetite voljenoj osobi.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete biti jako zaposleni, savjetujemo da krenete sa određivanjem prioriteta. Poslijepodne ćete morati mjenjati planove kako bi pomogli voljenoj osobi oko nekih problema. Morati ćete potrošiti svotu novca radi popravka kod kuće. Budite smireni!

RIBE (20.02.-20.03.)

Na poslu će vam se događati pogreške radi čega će uslijediti kašnjenja. Budite smireni i prihvatite pomoć radnih kolega! Vrijeme je da izađete van i da se družite. Uskoro ćete upoznati osobe koje će vam biti od velike pomoći. Savjetujemo da usporite inače ćete se previše iscrpiti.

Izvor: Tarot&horoskop