horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 13.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Merkur – Neptun trigon potiče lijepo ponašanje, lijepe geste, poštovanje prema suprotnom spolu i poseban interes prema ljepoti i brizi tijela.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Upoznati ćete posebnu osobu koja će osvojiti vaše srce i promjeniti vaš život. Mogli bi i cjeli vikend provesti zajedno. U poslu se oslonite na intuiciju. Razmislite o savjetu starije osobe. Dobre vijesti i dar dolaze od mlađe osobe iz obitelji.

BIK (20.04. – 20.05.)

Zbog toga što se nećete moći dobro koncentrirati mogli bi imati poteškoća u poslu. Poslijepodne ćete susresti dragu osobu koja bi vas mogla pozvati na zabavu. Nemojte propustiti priliku da se sastanete sa starim prijateljima. Budite u svemu umjereni.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Sve će biti u redu ako ne skačete sa jedne stvari na drugu. Jutro ćete provesti u društvu voljene osobe i prijatelja koji će vam dati dobre prijedloge. Poslijepodne ćete se pripremati za izlet. Savjetujemo da se više odmarate.

RAK (21.06. – 21.07.)

Voljena osoba i prijatelji podržati će vas u nastojanjima da ostvarite promjene. Iskoristite današnje povoljne okolnosti. Dobri su izgledi da dovršite važan zadatak koji ste započeli prije nekog vremena. Financijska situacija neće biti zadovoljavajuća.

LAV (22.07. – 22.08.)

Prijepodne ćete biti obavješteni o kraćem poslovnom putovanju na koje ćete morati otići tokom dana. Danas ćete imati dobru priliku da riješite neke privatne stvari. Suočite se sa onim stvarima koje su vas zadržavale do sada. Kažite što mislite, razjasnite situaciju i ako treba, krenite iznova. Oslonite se na intuiciju.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Odlično raspoloženje i komunikacijske vještine pomoći će vam u rješavanju problema bliskih osoba. Nije povoljan dan za poslove s novcem, nemojte posuđivati drugima ili od drugih niti davati obećanja vezana uz novac.

VAGA (23.09.-22.10.)

Biti će vam drago što ste sreli dragu poznanicu koju niste dugo vremena vidjeli. Dobri su izgledi da dovršite zadatak koji ste u zadnje vrijeme odgađali. Povoljan je dan za druženje sa prijateljima. Prijatelj će vam dati dobar savjet za riješenje financijskog problema.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Zbog neočekivanog raspleta događanja morati ćete raditi prekovremeno. Budite smireni! Otvorite oči, misli i svoje srce i nešto divno će se dogoditi. Kreativne ideje dolaziti će jedna za drugom. Večer ćete provesti sa voljenom osobom i zajedno ćete razgovarati o odlasku na izlet.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas nije povoljan dan za poslovne sa novcem i za poslovne planove. Sa druge strane biti ćete zadovoljni sa ljubavnim životom. Savjetujemo da izbjegavate ulazak u bilo kakav rizik u poslu, jer bi mogli izgubiti novac ili imati problema sa zakonom.

JARAC (22.12.-20.01.)

Biti ćete u odličnoj formi i možete ostvariti uspjeh u poslu. Odličan je dan za ljubav i za putovanja. Poslijepodne ćete dobiti ponudu za dodatni posao. Savjetujemo da prihvatite ponudu, ali izbjegavajte bilo kakva nagađanja.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas bi mogli napraviti važan korak u vašem životu. Budite smireni i ne brinite se! U ljubavnom životu ćete uspješno riješiti postojeći problem. Ako ste sami, upoznati ćete zanimljivu osobu s kojom bi mogli imati avanturu. Nemojte zanemariti obaveze na poslu!

RIBE (20.02.-20.03.)

Veće pozitivne promjene mogu se dogoditi u vašem ljubavnom životu. Imate odlične komunikacijske vještine i biti ćete u prilici da sklopite nova prijateljstva. Ako će prijateljstvo biti temeljeno na povjerenju, dugo će trajati. Savjetujemo da izbjegavate bilo kakva nagađanja.

Izvor: Tarot&horoskop