horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 13.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mjesec – Venera kvadrat predispozicija je sukobima u ljubavnom i društvenom životu. Kako bilo, ono što dolazi može biti pozitivno. Savjetujemo da date sve od sebe kako bi izbjegli sukobe.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Može doći do nesporazuma sa radnim kolegama ili poslovnim partnerima. Danas ćete se teško koncentrirati. Savjetujemo da danas ne donosite važne odluke. Bilo bi mudro da ne ulazite u rasprave.

BIK (20.04. – 20.05.)

Brinete se oko zadatka koji morate čim prije završiti. Otkazati ćete put koji ste za danas planirali što će utjecati na vaš ljubavni život. Voljena osoba neće vam vjerovati da zaista imate posla. Savjetujemo da budete smireni i strpljivi.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Poslovno putovanje može biti uspješno ako ne ulazite u rasprave sa osobama sa kojima ćete biti u društvu. Poslijepodne ćete riješiti stari ljubavni problem. Oko novca se ne trebate brinuti. Uskoro se vaša financijska situacija poboljšava.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ujutro ćete biti razdražljivi i mogli bi povrijediti voljenu osobu. Ispričajte se i izbjegnite svađu. Danas nije povoljan dan za posao, niti za druženje sa prijateljima. Poslijepodne ćete donijeti odluku da se više pobrinete za svoje zdravlje, na zadovoljstvo jednog od roditelja.

LAV (22.07. – 22.08.)

Biti ćete neraspoloženi zato što poslovni projekt nije bio uspješan. Sa voljenom osobom mogli bi se posvađati ako odjednom promjenite planove koje ste zajedno imali. Odustanite od bilo kakvog izazova i više se odmarajte!

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nećete biti u najboljoj formi i biti ćete razdražljivi. Danas nije povoljno vrijeme za donošenje važnih odluka ili za planove. Ne potpisujte službene papire! Izbjegavajte rasprave.

VAGA (23.09.-22.10.)

Zbog određenih financijskih poteškoća moglo bi doći do svađe unutar obitelji. Kako bi izbjegli neugodnu situaciju, razmislite o potrebama svih članova obitelji. Savjetujemo da ne ulazite u više aktivnosti odjednom, jer nećete dovršiti niti jednu. Više se odmarajte!

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas nećete s lakoćom komunicirati. Zbog toga bolje odgodite sve sastanke i bilo koje aktivnosti koje zahtjevaju dobre komunikacijske vještine. Sa druge strane, obiteljske probleme sa lakoćom ćete riješiti.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Neki ljudi zavidjeti će vam na vašem optimizmu danas. Sa voljenom osobom mogli bi se posvađati jer provodite previše vremena u društvu prijatelja. Savjetujemo da više pažnje posvetite obitelji.

JARAC (22.12.-20.01.)

Suočiti ćete se sa poteškoćama kroz društvene odnose i mogli bi biti upleteni u sukob. Pokušajte izbjeći svađe! Kako bi uspjeli dovršiti sve svoje obaveze danas, prihvatite pomoć obitelji i prijatelja.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ujutro ćete biti zbunjeni zbog emotivnih problema. Imati ćete priliku ostvariti dobit kroz dodatni posao, ali savjetujemo da budete oprezni. Trebali bi razmisliti o savjetu osobe koja ima više iskustva!

RIBE (20.02.-20.03.)

Biti ćete uznemireni bez nekog stvarnog razloga, zbog čega vaše reakcije mogu biti impulzivne. Pripazite kako ne bi povrijedili osjećaje starije žene iz vaše okoline. Savjetujemo da danas ne potpisujete službene papire i da se ne upuštate u poslovne aktivnosti.

Izvor: Tarot&horoskop