horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 08.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mjesec – Merkur kvadrat donosi idealiziranje i sklonost donošenju naglih odluka. Dva puta razmislite prije nego donesete bilo kakvu odluku danas!

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Imati ćete izmješane osjećaje, a financijsko stanje ne olakšava vam situaciju. Starija osoba ponuditi će vam partnerstvo u novom poslu. Odluku ne donosite prije nego što razgovarate sa voljenom osobom. Sa voljenom osobom provesti ćete romantičnu večer.

BIK (20.04. – 20.05.)

Danas ćete imati stresne okolnosti zbog poteškoća u suradnji sa poslovnim partnerom. Savjetujemo da odgodite donošenje važnih odluka oko ulaganja, jer se danas nećete moći koncentrirati. Razmislite o savjetu osobe koja ima više iskustva.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas nećete biti u najboljoj formi fizički i intelektualno. Ne ulazite u rizične poslove, jer su jako mali izgledi da ostvarite uspjeh. Budite strpljivi. Promjena u ljubavnoj vezi biti će nagla, ali dogoditi će se upravo ono što treba da bi mogli krenuti dalje.

RAK (21.06. – 21.07.)

Zbog nesporazuma sa voljenom osobom izaći ćete van sa prijateljima. Savjetujemo da ne izigravate žrtvu. Danas bi mogli upoznati osobu koja će vas osvojiti na prvi pogled. Ne žurite i ne donosite nagle odluke vezano za ljubavni život. Mogli bi napraviti nepopravljivu pogrešku.

LAV (22.07. – 22.08.)

Zbog nedovoljno novca nećete otići na izlet. Voljena osoba biti će uzrujana zbog situacije. Nećete biti uvjerljivi pri pokušaju da pojasnite nastalu situaciju. Slušajte što drugi imaju za reći i ne tražite svima greške.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Uzrujati će vas situacija na poslu zbog nagle odluke nadređene osobe. Suzdržite se, inače ćete samo pogoršati situaciju. Uložite dodatno vremena i energije u poslovni projekt. Sa voljenom osobom razgovarajte smireno kako bi izbjegli svađu.

VAGA (23.09.-22.10.)

Odličan je dan za druženje sa prijateljima. Savjetujemo da se kontrolirate, kako bi izbjegli reakcije koje mogu druge povrijediti. Osoba iz obitelji posuditi će vam veću svotu novca koju ste prije tražili. Poslijepodne će vam biti ponuđen dodatni posao. Odluku nemojte naglo donijeti!

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Od jutra će vam misli biti u oblacima i zanemariti ćete obaveze. Ne upuštajte se u nove aktivnosti, jer ćete vjerojatno donijeti krive odluke. Savjetujemo da ozbiljnije razmislite o cilju koji želite postići.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Razmišljati ćete o svađi koja se desila sa starijom osobom. Zapitajte se da li se pravedno ponašate prema drugim ljudima. Savjetujemo da budete na oprezu kako ne bi došlo do skandala. Pazite na svoje zdravlje.

JARAC (22.12.-20.01.)

Jedan korak naprijed, dva nazad. Pomak neće doći ako se čvrsto držite za prošlost. Morati ćete otići na putovanje koje će vas skupo koštati. Ipak, taj put vam donosi posebno zadovoljstvo u ljubavnom životu. Provesti ćete se jako dobro i neočekivano sa grupom ljudi.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Razočarati će vas osoba kojoj ste vjerovali. Netko u vašem životu pokušati će iskoristiti vašu velikodušnost, bilo da se radi o vašem vremenu ili novcu. Morate postaviti granice, posebno kada je novac u pitanju. Nemojte to tako teško primiti k srcu, nije kraj svijeta. Još uvijek imate iskrene prijatelje.

RIBE (20.02.-20.03.)

Ujutro ćete biti u stanju zbunjenosti i suočiti ćete se sa poteškoćama kroz društveno i financijsko polje. Ako možete, izbjegavajte danas upuštanje u poslovne aktivnosti i osobe koje se ponašaju zapovjednički. Odnos sa voljenom osobom je dobar.

Izvor: Tarot&horoskop