horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 06.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Neptun – Mjesec konjukcija može umanjiti osjećaj za praktično, sa druge strane povećati priliku za isticanje kroz umjetnost. Vrijeme je za bavljenje sa ugodnim stvarima, da posvetite vrijeme umjetnosti i iskoristite svoje talente. U poslu su mali izgledi za uspjeh.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Kreativni ste i započinjete nešto novo i odlične su šanse da se istaknete kroz intelektualne aktivnosti. Najviše uspjeha i inspiracije imati će oni koji se bave umjetnošću. Nemojte zaboraviti da vam treba odmora!

BIK (20.04. – 20.05.)

Iako osjećate da ste u odličnoj formi, ništa neće ići kako ste planirali. Čini se da ste u stanju zbunjenosti i nedostaje vam smisla za praktično danas. Drugi će vas krivo razumjeti. Pripazite kako ne bi došlo do svađa sa voljenom osobom i na poslu zbog nesporazuma.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Od jutra ćete biti osjetljivi, više no inače i to može utjecati na odnose sa drugima. U svemu što radite budite na oprezu. Nemojte davati obećanja ako niste sigurni možete li ih održati. Poslijepodne se situacija smiruje. Posvetite se kreativnim aktivnostima.

RAK (21.06. – 21.07.)

Od starije osobe iz obitelji mogli bi primiti značajnu svotu novca. Imati ćete samopouzdanja i razmišljati ćete o planovima za budućnost. Sa donošenjem važnih odluka ne žurite, jer vam nedostaje smisla za praktično. Razmislite oo savjetu voljene osobe.

LAV (22.07. – 22.08.)

Uspjeti ćete savladati sve poteškoće, sreća je na vašoj strani i možete se osloniti na intuiciju. U svemu što danas radite možete uspjeti. Odlično je vrijeme za one koji se bave umjetnošću, imati će priliku da pokažu svoje talente. Ljubavni odnos je dobar. Posvetite pažnju članu obitelji koji se suočava sa zdravstvenim problemima.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ujutro ćete pokrenuti važan poslovni plan, ali suočiti ćete se sa nizom prepreka. Savjetujemo da se naoružate strpljenjem i da budete realni u pogledu na situaciju. Vaš plan može biti ostvaren, ali treba vam strpljenja.

VAGA (23.09.-22.10.)

Od jutra ćete zanemariti važne stvari i obaveze i težiti idealiziranju. Ništa novo ne započinjite, jer vaši odabiri mogu biti pogrešni! Ne možete se osloniti na intuiciju. Pitajte prijatelja za savjet.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Biti ćete previše osjetljivi i neraspoloženi za bilo kakav razgovor. Savjetujemo da izbjegavate susrete sa prijateljima. Odgodite zaključivanje ugovora, poslove sa novcem i ne upuštajte se u nagađanja, jer bi mogli izgubiti svotu novca. Odlično je vrijeme za ljubavni život.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Planirate započeti novu aktivnost, zato bi mogli biti nervozni, jer nećete znati odakle krenuti. Nemojte odbiti pomoć radnih kolega. Bez obzira na to koliko ste zabrinuti oko poslovnih pitanja, nemojte zanemariti voljenu osobu i poklonite joj pažnju.

JARAC (22.12.-20.01.)

Savjetujemo da danas ne započinjete ništa novo, jer vam nedostaje smisla za praktično. Odgodite donošenje važnih odluka vezano za poslovne aktivnosti, jer vaši odabiri neće biti najbolji.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Istaknuti ćete se u društvu, posebno ako se bavite umjetnošću. Poslijepodne ćete upoznati nekoga tko će vam pomoći kroz kreativne projekte. Savjetujemo da se naoružate strpljenjem.

RIBE (20.02.-20.03.)

Mogli bi se razočarati kroz poslovni sastanak! Ne predajte se! Danas jednostavno nije povoljan dan za posao. Nije dobro vrijeme ni za laku zaradu. Večer ćete provesti u ugodnom društvu sa voljenom osobom i zajedno ćete planirati izlet.

Izvor: Tarot&horoskop