horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 05.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Merkur – Venera sekstil donosi važne promjene, uglavnom pozitivne, posebno u ljubavnom životu. Očekujte neobična događanja.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Planirate napraviti neke promjene u kući, na zadovoljstvo mlađih članova. Možete ostvariti uspjeh u poslu i zaraditi više novca. Izbjegavajte upuštanje u više aktivnosti odjednom, jer nećete dovršiti ni jednu! Navečer ćete primiti poklon od voljene osobe koji će vas razveseliti.

BIK (20.04. – 20.05.)

Nakon dužeg nepovoljnog perioda vaša veza će se poboljšati. Nemojte pretjerivati kako drugima ne bi postali naporni. Sve isplanirajte prije nego krenete u akciju. Ako želite zaštititi svoje interese, budite praktični. Netko će tajiti informacije od vas.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Neće sve ići po planu, ali ne trebate se brinuti, jer će promjene biti povoljne. Netko će pokušati nešto prikriti, ali sve dok ste svjesni tog uspjeti ćete sve držati pod kontrolom. Nemojte pretjerivati sa reakcijama. Držite se činjenica. Izgledi su veliki da sretnete nekog tko vas zanima.

RAK (21.06. – 21.07.)

Planirate napraviti zabavu, ali pripreme će vas iscrpljivati i uznemiriti. Savjetujemo da budete smireni i da izbjegavate rasprave sa voljenom osobom koja bi mogla utjecati na vas, na ono što govorite i radite. Pomoći će vam diplomatski stav. Saslušajte što drugi imaju za reći.

LAV (22.07. – 22.08.)

Ujutro ćete morati otići na par mjesta zbog obiteljskih interesa. Budite optimistični,imate dobre šanse da uspijete sve! Odnosi sa prijateljima su odlični. Skloni ste pretjeranim reakcijama, ali starija osoba iz obitelji pokazati će vam gdje vam je mjesto. Savjetujemo da budete oprezni i da se oslonite na intuiciju.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Namjeravate više vremena provesti sa obitelji, ali neočekivane situacije onemogućiti će to. Upoznati ćete važnu poslovnu osobu koja će vam uskoro postati savjetnik. Savjetujemo da ne ulazite u rasprave sa starijom osobom iz obitelji.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte dozvoliti da emocije pomute vid i da donesete krive odluke koje će utjecati na vaš život. Pripremite se za drugačiji pristup kako bi dobili što želite. Iznenada ćete dobiti goste i nećete moći otići na zabavu. Ponašajte se diplomatski i ne pokazujte nezadovoljstvo pred gostima.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Prezentirajte i promovirajte danas i imati ćete uspjeha, ali ne nudite više nego što možete ponuditi. Poslijepodne ćete morati mjenjati planove kako bi riješili problem mlađe osobe iz obitelji. Savjetujemo da ne pretjerujete s naporima, jer bi se posve mogli iscrpiti.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Povoljno je vrijeme da poradite na svojim planovima za budućnost. Možete pokrenuti novu aktivnost, posebno na društvenom polju. Večer ćete provesti u ugodnom druženju sa prijateljima i sa voljenom osobom. Savjetujemo da ne donosite nagle odluke.

JARAC (22.12.-20.01.)

Morati ćete obići puno mjesta danas, ali savjetujemo da pripazite na svoje zdravlje. Treba vam više odmora! Kod kuće možete ostvariti pozitivne promjene koje će dobro utjecati na vaš ljubavni život. Poslijepodne ćete željeti kupiti vrijedan predmet. Savjetujemo da dobro razmislite, jer nije povoljno vrijeme za veće troškove.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Željeti ćete što bolje organizirati vrijeme, jer ćete imati puno posla. Ujutro ćete imati neočekivane troškove. Poslijepodne ćete u zadnji trenutak mjenjati planove kako bi pomogli riješiti probleme od poslovnog partnera.

RIBE (20.02.-20.03.)

Savjetujemo da se osvrnete na obiteljska pitanja, bez obzira koliko ste zabrinuti za karijeru. Možete se osloniti na intuiciju, ali razmislite o savjetu voljene osobe. Navečer će vas starija osoba iz obitelji zamoliti za pomoć.

Izvor: Tarot&horoskop