horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 01.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Prvi dan ovog predivnog mjeseca, 1. srpanj obećava ugodno provedeno vrijeme, unatoč izazovima i preprekama koje se mogu pojaviti. Pripreme za naredne ljetne mjesece počinju.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas su partnerstva i ljubavna veza u centru vaše pažnje. Na oba polja, u privatnom i poslovnom životu morati ćete donijeti važne odluke o smjeru kojim želite ići i ljudima oko vas. Usporite u drugom dijelu dana, kada se radi o poslovnim aktivnostima i ne mješajte emocije u poslovna partnerstva. Mogli bi se razočarati u osobu kojoj ste vjerovali.

BIK (20.04. – 20.05.)

Prvi dio dana povoljan je za preuzimanje inicijative, čak vezano i za rizične pothvate. Pažnju usmjerite na ono što morate obaviti, zadržite obje noge na tlu. Netko vama blizak pretjerivati će sa reakcijama. Nemojte ni pokušavati dokazati da ste u pravu. Ovo će biti dan pun izazova.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Nemojte žuriti sa promjenom planova. Niste vi ta osoba koja se mora prilagoditi. Ako ostanete čvrsto pri svojim stavovima i nastavite dalje sa onim što ste zacrtali ostvarujete veći uspjeh. Odličan je dan za ljubav i za nove početke. Ne propustite priliku da nađete novu ljubav ili riješite probleme u trenutnoj vezi ili obiteljske probleme.

RAK (21.06. – 21.07.)

Dogovor morate zaključiti, ali morate prvo prestati gubiti energiju na predomišljanje. Odlučite i držite se te odluke i vidjeti ćete koliko dobiti možete ostvariti. Promjena je neizbježna i zato prestanite boriti se. Mogli bi biti skloni ulasku u rizik što može donijeti niz ozbiljnih komplikacija i problema.

LAV (22.07. – 22.08.)

Danas ćete imati dosta prepreka. Zbunjenost, nepoštenje, neiskrenost mogu jako utjecati na vaš dan ako ne kontrolirate se. Ne dozvolite da zbog emotivnih pitanja imate propuste oko nečeg važnog za vašu budućnost. Ako imate u planu poslovno putovanje, najbolje je da to odgodite. Može se dogoditi nezgoda ili novčani gubitak.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Zabrinutost neće riješiti ništa, ali koncentracija na ono što radite hoće. Posvetite se poslu i budite marljivi. Danas je povoljno vrijeme za učenje, istraživanje i za umjetničke poslove. U poslu pokažite ono najbolje. Netko bi vas mogao razočarati ili razljutiti zbog nepoštenja. Izgledno je da će ta osoba požaliti što je imala posla sa vama, ali ljutnja nikad ne donosi pozitivno riješenje.

VAGA (23.09.-22.10.)

Privatno, društveno i kroz kreativnost zasjati ćete i ako ste spremni promovirati i prezentirati, dobiti ćete reakciju kakvoj se nadate. Danas nemojte odlagati, poduzmite akciju. Ovo je dobar dan za vas, ipak nemojte zanemariti zdravstveno stanje, jer ono može utjecati na sve.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Čini se da sve ide kako treba, ali netko će vas pokušati spriječiti u planovima. Pripazite i nemojte otkrivati previše, jer se okolnosti mogu preokrenuti na takav način da ćete morati riješavati više problema odjednom. Trebate zaštititi i privatni i poslovni život. Izbjegavajte nepotrebne kritike, inače će vaš ljubavni život biti narušen.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Posvetite se ostvarenju svojih ciljeva i neka vas ne iznenadi tko će vam pomoći a tko ne. Oslonite se na sebe i nećete biti razočarani rezultatima koje ćete ostvariti. Vaš šarm i energičnost pomoći će vam prevladati sve poteškoće i dovesti vas u centar pažnje.

JARAC (22.12.-20.01.)

Izbjegavajte fizičke napore, skupa putovanja i pokušajte stvari obaviti putem telefona ili emaila. Budite mudri pri načinu na koji ćete tražiti stvari i slušajte pažljivo što vam se nudi. Ako ste previše ljubazni prema nekome tko to ne zaslužuje, doći će do svađe.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Prilika za investiranje u jednu vašu ideju isplatiti će se. Ta poslovna prilika može se pojaviti neočekivano i problemima koji se pojave pristupiti ćete na drugačiji način no inače. Skupite stare dugove ili platite što vi dugujete. Nije dan za rasipanje, nego za to da konačno sredite novčanu situaciju.

RIBE (20.02.-20.03.)

Kada su u pitanju partnerstva, puno toga će se događati i pobrinite se da ste dobro upoznati sa svim detaljima. Netko vam neće biti od pomoći pa sami istražite. Uz otkrivanje tih detalja od velike pomoći biti će akko smislite strategiju. Odličan je dan za ljubav i za nove početke.

Izvor: Tarot&horoskop