Home Brak Romantične i jedinstvene prosidbe

Romantične i jedinstvene prosidbe

Romantične i jedinstvene prosidbe

 

Iako je prosidba sama po sebi stresan događaj za muškarca, ipak bi bilo lijepo da je izvedete na jedan neubičajen način. Uputiti pitanje “Hočeš li se udati za mene?” pred velikim mnoštvom je hrabar čin i mogu ga izvesti samo oni najhrabriji.

Ako ste jedan od onih koji nema dovoljno hrabrosti, onda Vam donosimo nekoliko orginalnih ideja za prosidbu:

1. Poigrajte se porukama po kući i neka je poruke dovedu do konačnog rješenja. Na poruke napišite što volite kod svoje drage, a posljednja poruka neka bude nešto tipa: “Ovo su razlozi zbog kojih želim provesti život s tobom. Hočeš li se udati za mene?

 

2. Iznenadite je kolačičem sudbine u kojem će biti poruka “Hočeš li se udati za mene?” ili također možete dogovoriti sa kuharem da servira prsten na tanjuru. Još jedna ideja je i da kuhar ispiše čokoladom poruku na desertu koja traži odgovor Da vaše voljene osobe.

 

3. Pošaljite paket na njenu adresu. U paketu neka bude manji paketić, pa još manji i tako redom dok ne dođe do prstana i do poruke o udaji. Ovo je također ideja koja se može iskoristiti pod borom.

 

4. Oglas u novinama je dobra ideja ukoliko ste sigurni da vaša draga redovito čita i kupuje novine. Možete kupiti jednu stranicu njezinog omiljenog časopisa i unutra naštampati poruku prosidbe.
5. Kućni ljubimci mogu biti također dobra ideja za prosidbu. Zavežite maleno srce svojem psići ili mački oko vrata i pustite ga da odnese poruku i prsten do vaše voljene.

 

Ovo je bila prva serija ideja o prosidbi. Ostanite na našoj stranici jer uskoro donosimo više ideja prosidbe.

 

Autor: M. Ž.

Comments are closed.
Secured By miniOrange