Home Brak Lude ideje za djevojačku večer

Lude ideje za djevojačku večer

Lude ideje za djevojačku večer

Djevojačka večer

Tjedan dana prije svadbe svi znaju da mora uslijediti prava zabava za buduću nevjestu. Termin kojim opisujemo taj party je “djevojačka” ili “momačka” večer. Danas ćemo se malo više pozabaviti ovom prvom, odnosno djevojačkom večerom.

Danas je sve češće slučaj da na takvim večerama ima striptiza ili nekih ludih seksualnih poklona. No, ako želite da kod vas bude drugačije, a nemate ideje, zato smo mi tu. Djevojačka večer danas ćemo vam napisati nekoliko prijedloga:

Istina ili izazov

Dobro poznata igra koja mnogo toga može otkriti o vama ili vas dovesti u nezgodne situacije. Bilo da ste odabrali izazov ili istinu sigurni smo da ćete se dobro zabaviti. Možete i postaviti pravila da mladenka mora obavezno raditi izazov i kasnije za to dobiva neke nagrade (npr. Besplatna pića ako ste negdje vani na djevojačkoj večeri).

Nikada nisam
Igra je pomalo nalik na Istinu ili izazov s jednom bitnom razlikom. Dakle igra se tako što netko postavi tezu što nikada nije radio u životu, a zatim osobe koje su to uradile u životu moraju popiti čašu pića. Na početku će igra biti malo monotona, ali nakon nekoliko čašica sve će postati jako jako zabavno.

Djevojačka večer Što znaš o mladenki?

Još jedna igra koja može razotkriti puno tajni o mladenki i o njezinim prijateljicama. Večer prije partija napišite listu pitanja na koje najbolje frendice znaju odgovor. Kad igra krene odgovori se pišu na papir, a one prijateljice koje ne znaju odgovor moraju za kaznu plaćati piće ili raditi neki zadatak koji zadaje mladenka.

Čije su ovo gaćice?
Svaka od uzvanica mora kupiti neki dio donjeg rublja i zatim sve gaćice i grudnjake stavite u jednu kutiju. Mladenka izvlači komad po komad i pokušava pogoditi čije je to rublje. Ako promaši, slijedi ispijanje pića. Ovo može biti zabavna igra, a u konačnici dobijete pijanu slavljenicu – što je i cilj djevojačke večeri.

Izradite spomenar za buduću mladu
Ovo je jedan od najdražih stvari koju vam preporuča romansa.net. Dakle, na djevojačkoj večeri okupite se zajedno oko nekog stola, uzmite bilježnicu i kemijsku (još bolje bojice). Dakle, cilj je da se svaka od uzvanica prisjeti nekih divnih trenutaka sa mladenkom i da to nacrta u bilježnicu (ili napiše). Na taj ćete se način prisjetiti svih onih lijepih, veselih, simpatičnih trenutaka koje ste zajedno provele.

Ovo su bili samo neki savjeti koje vam je pripremila ekipa sa romanse, a uskoro dolazimo sa još više ideja za djevojačku večeru. Također, pratite nas jer ćemo uskoro predstaviti i savjete za momačku večer. Budući da ovaj članak vjerojatno čita neka buduća mladenka želimo joj puno sreće u braku i da se što bolje zabavi sa kolegicama na djevojačkoj večeri.

Autor: M. Ž.

Comments are closed.
Secured By miniOrange