Home Brak Kojeg dana u godini žene najviše varaju?!

Kojeg dana u godini žene najviše varaju?!

Kojeg dana u godini žene najviše varaju?!

Ashley Madison, američka web stranica namjenjena traženju osobe s kojojm možete ostvariti aferu objavila je informacije o porastu prijave udanih žena na stranicu.

Dakle, dan kada se događa porast prijevljenih žena za više od 400 posto je dan nakon Majčinog dana. Što se razloga tiče, o tome se može samo nagađati. Jasna nam je situacija da večinu vremena provodimo monotono, pa se možda barem u tom jednom danu traži utjeha.

Također sa stranice nisu naveli ništa više informacija o majkama koje traže usluge dotične stranice. Tako ne možemo ustvrditi radi li se o domačicama, majkama sa poslovnom karijerom ili o nekim drugim tipovima žena. Jasno je samo da je praviše žena spremno na bijeg od svog stvarnog života i barem na jedan dan živjeti drugačije.

Informacije treba uzimati s dozom rezerve jer broj prijava i broj ostvarenih afera nije jednak. Mogli bismo reći da je vjerojatno manje od 80 {2993ad2dce1a96507ceeaa0a162f4a3129369e355f069017772cfc8adb123a4f} afera realizirano jer zasigurno još uvijek postoje žene koje su spremne ostati vjerne i poštene.

 

Autor: M. Ž.

Comments are closed.
Secured By miniOrange