blizanci horoskop

BLIZANCI – horoskop ožujak 2019.

Ljubav i veze

Vaš ljubavni život u sjeni je profesionalnog života tijekom ožujka 2019. godine. Voljena osoba dosta će se žaliti zbog toga, posebno u periodu između 13. i 17.  ožujka. Venera, planet ljubavi Blizanaca, nalazi se u 9. kući Blizanaca (inozemstvo, više obrazovanje, putovanja, uvjerenja, apstraktno razmišljanje i nove perspektive), do 26. ožujka. Uslijed ovakvih okolnosti ožujak bi mogao biti mjesec pomaka prema novim horizontima u vašem ljubavnom životu. Možda ćete tražiti dublje značenje u ljubavi ili promijeniti stavove. Ako niste u vezi, možda nađete ljubav u inozemstvu ili uđete u vezu s nekim tko je drugačije vjere ili kulture. Mogli bi nekog upoznati kroz putovanje, studij, zatim u hodniku suda ili u uredu odvjetnika. S druge strane, tranzit Venere može se iskoristiti konstruktivno, veza se može produbiti ili bi u vezi mogli otkriti i prijateljstvo. Između 19. i 23. ožujka 2019. godine, ne bi trebali slušati savjete prijatelja kada se radi o vašim postupcima i odlukama u ljubavnom životu. Ako postoje stare tajne, nastavak donosi nevolje, čak bi to moglo udaljiti voljenu osobu.

Posao i novac

Mlad Mjesec 6. ožujka 2019. godine u 10. kući Blizanaca (kuća karijere). Sunce i Mjesec u konjunkciji su s Neptunom, vladarem ove kuće. Merkur, vladar Blizanaca, također je u istoj kući, ali je retrogradan u periodu  između 5. i 28. ožujka 2019. godine. To znači da ovaj mjesec morate razmisliti o smjeru u kojem se vaša karijera razvija. Dugoročne projekte nanovo procijenite, razmislite o tome trebate li ponovno krenuti iz temelja i stvoriti nove principe i uvijete. Razmislite o svojim ciljevima  onom što želite ostvariti u životu. Ciljeve koje ste si do sada postavljali i smatrali da tako možete unaprijediti posao ili podići ugled sada vam se mogu učiniti besmislenima. Mnogi od vas, bez obzira na godine, mogli bi osjetiti novi poziv i na temelju toga razraditi nove strategije i profesionalne planove. Iskoristite tranzit retrogradnog Merkura, dovedite misli u red, razjasnite si namjere koje imate i jasnije ćete vidjeti ideje, te naći put njihova ostvarenja. Ali, nemojte žuriti s akcijama zato što je Merkur retrogradan, pa može doći do odgoda, nesporazuma, poteškoća u razgovorima i do mentalnog kaosa. Što se novčane situacije tiče, savjetujemo da se koncentrirate na otkrivanje novih izvora zarade i otplate postojećih dugova, ako ih imate. Ako čekate realizaciju sredstava za profesionalne projekte, može doći do odgoda. Možda ne raspolažete svim potrebnim informacijama, pa sve još dobro provjerite i budite strpljivi!

Zdravlje i moral

Uran se pridružuje Marsu u 12. kući Blizanaca (izolacija, žrtvovanje, kronične bolesti, ali i iscjeljenje) 6. ožujka 2019. godine. Unutarnji nemir raste i to bi moglo utjecati na vaše zdravlje. Može doći do nervoznih ispada, iscrpljenosti i frustracija zbog toga što će se vaši planovi za budućnost sporo odvijati. Pokušajte naći ono što vas opušta, nešto što će vam pomoći da odvojite ono što je važno i na to usmjerite energiju. Osim navedenog, za bilo koji zdravstveni problem koji se može poboljšati, bit će nađeno pravo rješenje. Spoznati ćete da iscjeljenje dolazi iznutra.

Savjet

Merkur vlada 4. kućom Blizanaca (obitelj, dom, korijeni emocija) i u periodu retrogradnog kretanja (5. do 28. ožujka 2019. godine) razmislite o odnosima s članovima obitelji, o poboljšanju odnosa i životnog prostora.

Izvor: Tarot-horoskop.com