bik horoskop

BIK – horoskop travanj 2018.

Ljubav i veze

Venera vas obasipa svojim senzualnim darovima gotovo kroz cijeli travanj 2018. godine. Prisustvo Venere u Biku povećava vašu moć zavođenja, donosi vam povoljne okolnosti koje su dobre za zabavu, flertove, pronalazak nove ljubavi ili obnovu veze sa bivšim ili bivšom ili za oživljavanje strasti u dugim vezama. Nemojmo zaboraviti Jupitera koji svojim prisustvom u kući veza Bika donosi blagostanje i teoretski, trebali bi biti sretni i zadovoljni. U praksi vaše vedro nebo može biti zatamnjeno oblacima, jer je Mars, vladar kuće parova Bika, u lošem društvu. Ipak, problemi su samo privremeni i dobro raspoloženje brzo će se vratiti.

Posao i novac

Travanj 2018. godine trebao bi biti aktivan i obećavajuć kada govorimo o poslu. Mars, planet akcije i inicijative gura Saturna, vladara kuće karijere Bika. Mars voli natjecanje i borbu (što znači da možete očekivati izazove). U dobrom je položaju i pravi pozitivan aspekt sa Bikom, što znači da bi se trebalo raditi o pozitivnom utjecaju. Povrh svega, vladar kuće posla Bika, Venera, nalazi se upravo u Biku, u pozitivnom i produktivnom položaju. Odnosi sa drugima i suradnje donose vam ispunjenje i zaradu. Unatoč tome svemu, kada se radi o novcu, možda vaša očekivanja neće biti u potpunosti ispunjena, posebno u prvom dijelu mjeseca.

Zdravlje

Okolini će se svidjeti vaš optimizam i vedrina i biti ćete otvoreni za druženja i zabavu. Tokom prve dvije dekade travnja 2018. godine niste u najboljoj formi i zato bi se trebali više odmarati i brinuti o sebi. Ovo je dobar period za razne tretmane i za razriješavanje određenih zdravstvenih problema, za obavljanje pretraga, preglede i slično. U zadnjoj dekadi biti ćete u boljoj formi.

Savjet

Nemojte bacati novac na lijepe, ali nepotrebne stvari i nemojte popustiti gurmanskim iskušenjima!

Izvor: Tarot-horoskop.com