Share
Share Button

VODENJAK – mjesečni horoskop

VODENJAK – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

U prvoj dekadi siječnja 2017. godine neće biti posebnih događaja. Sunce, vladar kuće parova Vodenjaka je u mračnom polju koji ograničava djelovanje i izbore i može donijeti razočaranje ili osjećaj izoliranosti. Odnos s partnerom mogao bi biti hirovit, zato što je Merkur, vladar kuće strasti, retrogradan. Ali, zadnja dekada siječnja 2017. godine ima potpuno drugačiju notu. Sunce ulazi u Vodenjaka, donosi vitalnost, samopouzdanje, ali pozitivno utječe i na odnose. Veliki su izgledi za ostvarenje harmoničnog odnosa. Iznad svega, parovi će biti okupirani praktičnim i financijskim temama.

Posao i novac

Pokrenuti se biti će teže u prvom dijelu mjeseca. Nećete se moći dobro koncentrirati, vaša djelovanja neće imati veze sa stvarnosti, stvari će biti nejasne. Ali, ono što je jasno je da vi želite zaraditi novac. Mars i Venera nalaze se u kući novca Vodenjaka, a Mars je vladar kuće karijere Vodenjaka, Venera je tradicionalan vladar novca i pokretnina. No, kako bi zaista zaradili novac, morat ćete staviti na stranu maštovite ideje i usmjeriti se na stvarnost. Učinit ćete tako, korak po korak i zadnja dekada siječnja je obećavajuća, mogli bi doći do svojih ciljeva. Budite pažljivi s dokumentacijom i papirologijom, bankovnim računom i slično.

Zdravlje i moral

Tijekom prve dvije dekade siječnja 2017. godine imat ćete malo snage. Trebat će vam više odmora, vaš imunološki sistem je oslabljen. U ovakvim okolnostima lako se mogu pojaviti zdravstveni problemi, posebno s dišnim putevima. Biti ćete razdražljivi pa izbjegavajte stresne situacije koliko je to moguće.

Savjet

Ako nije hitno, ostavite poslove s većom svotom novca za veljaču!

Izvor: HoroskopShare Button