Share
Share Button

VAGA – mjesečni horoskop

VAGA – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Čini se da vam siječanj 2017. godine ne donosi olakšanje. Mars, vladar kuće parova Vage, i Venera, planeta ljubavi, nalaze se u nepovoljnom položaju, u vašoj 6. solarnoj kući, kući obaveze i posla. Vaša sloboda je ograničena, izbori su nametnuti i morate napraviti ono što morate, ne ono što želite. I ovo je samo početak dužeg perioda tokom kojeg su u vaš ljubavni život umiješane brige, obaveze i ograničenja. Unatoč svemu, postoje i dobre strane, to je podjela obaveza s voljenom osobom ili s nekim s kime radite.

Posao i novac

Na profesionalnom polju, siječanj je intenzivan i optimističan mjesec. Uvijek ćete imati nešto za raditi, često ćete imati dvije ili tri stvari istovremeno. Povremeno ćete imati kratak rok za obavljanje stvari ili nešto što ćete morati brzo riješiti. U nekim drugim okolnostima radi se o stvarima koje su teže, za koje treba hrabrosti i odlučnosti. Unatoč svemu, naći ćete užitak u tome, koristeći kreativnost i svoje talente. Siječanj je najpovoljniji mjesec za one Vage koje se bave onim što vole. Dobra vijest je ta da će vaš trud biti nagrađen financijski. Studiranje, skupljanje i dijeljenje informacija, pisanje i komunikacija (u svim oblicima) biti će vam izazov tijekom prvog dijela mjeseca. Vaše zanimanje privući će imovina i imovinska pitanja.

Moral i zdravlje

Tijekom siječnja 2017. godine dvije su mogućnosti, ili ćete naporno raditi ili će biti zdravstvenih poteškoća. Možda ćete imati obje situacije, ali nije izgledno. Kako bilo, bolje spriječiti nego liječiti. Zato razmislite o činjenicama, pažljivo slušajte što vam tijelo govori i koje signale vam šalje i pobrinite se za sebe. Moguće su upale i zaraze. Nemojte pretjerivati s ničim.

Savjet

Odmjerite pažljivo kako trebate djelovati, organizirajte se i nemojte se predomišljati i tratiti svoju energiju!

Izvor: HoroskopShare Button