Share
Share Button

STRIJELAC – mjesečni horoskop

STRIJELAC – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Siječanj 2017. godine donosi vam razjašnjavanje ili donošenje odluka vezano za vaš ljubavni život i vrlo lako je moguće da to ima veze i s financijama. Krenuvši u studenom 2016. godine, Merkur, vladar kuće parova Strijelca, nastavlja kretati se između Strijelca i kuće novca Strijelca. U prvom dijelu siječnja 2017. godine Merkur nastavlja direktnim hodom i putuje zadnji puta između dva sektora, a u drugom dijelu mjeseca pravi konjunkciju s Plutonom, također, u vašoj kući novca. Venera, planeta zajedništva i ljubavi nalazi se u 4. kući Strijelca i zato postoji mogućnost da su neka pravna pitanja ili pitanja vlasništva vezana za ljubavnu situaciju. Kako bilo, čini se da početak 2017. godine nije previše romantičan za Strijelce, interes parova usmjeren je prema praktičnim pitanjima.

Posao i novac

Siječanj 2017. godine je važan za vaše financije. Sunce prolazi kroz kuću novca Strijelca, kroz koju prolazi i Merkur, vladar kuće karijere; Sunce susreće Saturn (7. siječnja), a oboje vladaju vašim kućama novca; Saturn i Mjesec prave opoziciju 9. – 10. siječnja); Pun Mjesec događa se na vrhu financija (11. – 12. siječnja), Saturn, vladar kuće novca, pravi kvadrat s Marsom (19. siječnja); Merkur susreće Plutona (29. siječnja). Ne može biti jasnije. To znači da će neke situacije doseći vrhunac, izazovi i prepreke se pojavljuju, značajna zarada ili gubici, profesionalne odluke snažno utječu na polje financija. Uz sav ovaj težak utjecaj, dobiti ćete podršku i zaštitu. Uz dobro razvijenu strategiju i strpljenje možete ostvariti sjajan uspjeh.

Zdravlje i moral

Tijekom siječnja očekujte popriličnu dozu stresa. S vremena na vrijeme osjećat ćete kao da vas snaga napušta, u nekim drugim trenucima sve ćete vidjeti u intenzivnim bojama. Ali, važno je naglasiti da ćete kroz sve to ostati snažni i neslomljivi. Ako izbjegavate pretjerivanja, velik fizički napor, uz dozu humora, ići će vam sasvim dobro. Nemojte zanemariti zdravstvene poteškoće ako ih osjećate.

Savjet

Obavite kućne popravke, uredite svoj prostor, okupite članove obitelji!

Izvor: HoroskopShare Button