Share
Share Button

ŠKORPION – mjesečni horoskop

ŠKORPION – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

S Venerom i Marsom u kući ljubavi Škorpiona, siječanj 2017. godine vam donosi puno romantike i snažnih osjećaja. Venera je planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, dok je Mars planeta osvajanja i strasti. Uz ovakav utjecaj, govorimo o čistoj strasti i snažnoj instinktivnoj privlačnosti koja vas pokreće. Siječanj je za vas mjesec ljubavi zbog ljubavi, ne one društveno prepoznate veze temeljene na papiru, službeno ili moralno. Očekujte to da ćete se zaljubiti, da ćete osjetiti senzaciju na fizičkom nivou koju niste osjetili nikada do sada! Oni koji su u vezi ili raku duže vremena sada će obnoviti strast i pojačati spone koje ih vežu.

Posao i novac

Siječanj je kreativan mjesec, tokom kojeg je vaša snaga izražavanja najjača i s lakoćom ćete iznositi svoje misli, osjećaje i ideje. Ovo je dobar period za umjetnike i za one koji se bave poslovima u kojima je važna mašta, za razne prezentacije, šou, promocije. Povoljan je period i za natjecanje u sportu. U ovakvom položaju, vladar kuće karijere Škorpiona potiče intelektualne ciljeve, komunikaciju, putovanja i komercijalne aktivnosti. Što se tiče novca, siječanj nije velikodušan prema Škorpionima. Ali, drugi dio mjeseca donosi prilagodbu ili raščišćavanje situacije. Imat ćete moć uvjeravanja što će vam koristiti pri pregovorima.

Zdravlje i moral

Imate toliko energije, energije koja može pomaknuti brda. Osjetit ćete potrebu da je iskoristite na ovaj ili onaj način. Najbolje je da tu energiju iskoristite kroz vježbanje, teretanu, ples, hodanje i slično. Sačuvajte nešto snage, jer će vam trebati u veljači.

Savjet

Opustite se, zabavite i dopustite da vaša mašta uzme maha!

Izvor: Horoskop

 
Share Button