Share
Share Button

RIBE – mjesečni horoskop

RIBE – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Tijekom siječnja 2017. godine strast preuzima vodstvo. Venera i Mars su u Ribama, Venera, planeta ljubavi, i Mars, planeta strasti. Kada se ovo dvoje sretnu, zrak postaje vruć, privlačnost je neodoljiva, ljubav diktira i sve drugo je u sjeni. I sada se Mars i Venera sreću u Ribama! Sve je dobro, ali vladar kuće parova Riba, Merkur je nekako neodlučan, nespretan i zato može stvoriti sve moguće vrste zbunjenosti, izmiješanih osjećaja, nesporazuma i neusklađenosti. Moguće je i to da vi izgarate od strasti, a da druga strana ima druge interese ili prioritete. Nemojte se uznemiriti, budite racionalni i razmislite o onome što se stvarno događa, a ne o onome što biste voljeli vidjeti da se događa.

Posao i novac

S Marsom i Venerom, tijekom siječnja biti ćete karizmatični, optimistični i imat ćete snažnu volju za djelovanjem. Lako ćete se zanijeti idejom ili projektom i pokretat ćete druge. Aktivnosti koje uključuju timski rad, javnost, kolektiv ili organizaciju donose vam snagu, ali i izazov. Važna će biti komunikacija, jasne upute i dogovori. Budući da je Mars vladar kuće novca Riba, financije će biti u prvom planu, biti ćete inicijativni u želji da povećate priljev novca. Može se ukazati prilika da ostvarite starije planove. Novac vam pristiže, ali imajte na umu da može jednako brzo nestati.

Zdravlje i moral

U odličnoj formi ste, posebno u prve dvije dekade siječnja 2017. godine. Prisustvo Marsa u Ribama donosi vam puno energije a Venera vam donosi vedrinu i optimizam. Ponekad ćete žuriti, nećete moći odoljeti iskušenju i biti ćete skloni pretjerivanju, ali unatoč tome, biti ćete dobro. U zadnjoj dekadi siječnja morate biti pažljivi, jer svako pretjerivanje ima svoju cijenu.

Savjet

Koncentrirajte se na konkretne i korisne stvari i na pravi smjer!

Izvor: HoroskopShare Button