Share
Share Button

RAK – mjesečni horoskop

RAK – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

U siječnju najznačajniji događaji vezani su za odnose s drugima. Sunce prolazi kroz kuću parova Raka u prve dvije dekade siječnja i pravi konjunkciju s Plutonom. To donosi intenzivne osjećaje, psihičku uznemirenost, zahtjevne stavove, pokušaje da kontrolirate ili promijenite situacije. Retrogradni Merkur traži razrješenje i želi rasvijetliti kompleksan proces koji je počeo u studenom, ali sada traži dublje korijene. Merkur se kreće kroz kuću veza Raka i kuću posla i obaveza Raka (4. siječnja) i ponovno se vraća (12. siječnja). Merkur kreće direktnim hodom 8. siječnja. To je ključan period za ograničavajuće ili teške situacije koje su prisutne od 2015. godine kada je Saturn, vladar kuće veza Raka, ušao u vašu kuću posla i obaveza.

Posao i novac

Vaš profesionalni život, kao i donošenje odluka, tijekom siječnja 2017. godine ovisi o drugima. Možemo govoriti o radu u dvoje, suradnji i timskom radu. Ovo je vrijeme kada ćete vršiti analize, osvrtati se na sve do sada, možda i reorganizirati stvari u nastojanju da sada suradnju usmjerite u najboljem smjeru, prema istini. Vaša karijera imat će fazu postavljanja novih prioriteta, što će ovisiti o moralnim, kulturološkim , intelektualnim ili duhovnim vrijednostima. Govorimo o postavljanju novih temelja za nove akcije i inicijative koje će vam donijeti uspjeh i novac.

Zdravlje i moral

Nedavne brige, kao i utjecaj retrogradnog Merkura koji je sada u osjetljivom položaju može donijeti poteškoće sa zdravljem. Budite jako oprezni! S druge strane, ovo je povoljan period za obavljanje kontrole, za istraživanje, za traženje drugog mišljenja oko određenih zdravstvenih problema i za uvođenje zdravijih životnih navika, općenito, za uravnoteženiji život.

Savjet

Pazite kako razgovarate s drugima!

Izvor: HoroskopShare Button