Share
Share Button

OVAN – mjesečni horoskop

OVAN – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Siječanj 2017. godine početak je novog ciklusa kroz koji će vaše veze biti na kušnji. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna, ulazi u znak Riba 3. siječnja 2017. godine. Tada počinje svoj retrogradni hod tokom kojeg se kreće između Riba i Ovna, sve do 6. lipnja, a najjači utjecaj ima između 4. i 15. travnja. U tom periodu Venera donosi neočekivane osjećaje i pitanja, tjera vas da se suočite s potrebama, željama ili frustracijama koje sami sebi do sada niste priznali, izvlači na površinu stare ili potiskivane probleme koje tijekom vremena niste rješavali. Tijekom siječnja bi mogli ući u tajnu vezu ili olakšati određenu realizaciju. Događaji tijekom nadolazećih mjeseci započinju ovdje.

Posao i novac

U siječnju započinje jedan ciklus na ljubavnom polju, ali drugi završava, na profesionalnom polju. Merkur, koji se kretao između Strijelca i Jarca od studenog, sada ponovno ulazi u Strijelca 4. siječnja i kreće se retrogradno, 8. siječnja kreće direktnim hodom i 12. siječnja ulazi u Jarca, u kuću karijere Ovna, gdje i ostaje sve do 7. veljače. Venera vam donosi nešto zaista značajno za karijeru, vezano uz intelektualne radove, oglašavanje, javnost, kulturu, duhovnost ili možda vas poveže s drugim prostorima (to uključuje poslovna putovanja, rad preko interneta, suradnja s nekim iz inozemstva i slično). Venera će vam pomoći da napredujete i da ostvarite svoje ciljeve. Pazite kako raspolažete svojim financijama sve do lipnja 2017. godine.

Zdravlje i moral

S Marsom, vladarem Ovna, smještenim u Ribama, vaš imunološki sistem je oslabljen i nećete imati dovoljno energije. Lako ćete se umarati, biti ćete ranjivi i boležljivi. Tijekom siječnja 2017. godine mogli bi biti skloni ovisnostima ili bi se mogli vratiti starim porocima. Nakon siječnja 2017. godine situacija se popravlja, a energija vam se vraća krajem mjeseca.

Savjet

Postanite član grupe, udruge ili zajednice, to će vam koristiti.

Izvor: Horoskop
Share Button