Share
Share Button

LAV – mjesečni horoskop

LAV – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Ljubavna situacija biti će dosta dobra tijekom siječnja 2017. godine, sve do listopada 2017. godine. Vladar kuće parova Lava je u sretnoj kući i u dobrom odnosu s vladarem te kuće. Ipak, do manjeg nesklada će doći. U drugom dijelu siječnja 2017. godine završava period u kojem ste se suočavali s raznim problemima vezanim za karijeru ili novac. Može se raditi o poslu ili ulaganju koje ste pokrenuli za voljenom osobom. Siječanj je vrlo zanimljiv mjesec za jačanje spona vašeg odnosa, za istraživanje seksualnosti ili boljeg razumijevanja voljene osobe.

Posao i novac

Siječanj nosi snažan predznak za vašu karijeru i financije. Sunce, vladar Lava, prolazi kroz kuću posla Lava, kroz prve dvije dekade. Zatim, Merkur, vladar jedne kuće novca Lava, 12. siječnja stiže u kuću posla Lava, a druga kuća novca Lava je pod snažnim utjecajem Venere, vladara kuće karijere i Marsa, planete akcije. Pod ovakvim utjecajem uložit ćete svoju snagu u profesionalne aktivnosti i puno toga ćete uspješno ostvariti, te ćete ostvariti značajan pomak i na financijskom polju. Venera otvara period od nekoliko mjeseci sa snažnom poveznicom između karijere i novca, karijere i studija, interneta, javnosti, komunikacije i slično.

Zdravlje i moral

Tijekom siječnja u 6. kući Lava puno toga se događa. To znači da su mogući problemi sa zdravljem ili da ćete poraditi na poboljšanju načina i stila života, da ćete riješiti postojeće zdravstvene probleme. Nastavit ćete s nečim što ste započeli tijekom studenog i prosinca.

Savjet

Pripazite oko novčanih pitanja! Ne žurite, budite realni i dosljedni.

Izvor: HoroskopShare Button