Share
Share Button

JARAC – mjesečni horoskop

JARAC – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Zbog konjunkcije Venere, vladara kuće ljubavi Jarca, i Marsa, siječanj ima potencijal za ljubav. Ali, vaš izbor prolazi kroz filter misli, privući će vas osobe koje imaju iste sklonosti i interese ili način razmišljanja kao vi. Riječi, pisane ili izgovorene imaju zavodnički naglasak i mogu pokrenuti bujicu strasti. Ljubav će vas inspirirati, osjećat ćete ushićenost i pogurat će vas prema stvaranju ili učenju. Putovanja na koja ćete ići u siječnju biti će popraćena romantičnim krajolicima, od kratkih šetnji do putovanja na par dana. Pun Mjesec koji se formira u kući parova Jarca može donijeti dogovor ili značajan događaj za vašu ljubavnu vezu.

Posao i novac

Merkur, vladar kuće posla, koji se ponašao nepredvidljivo kroz prethodan period, kroz siječanj će napraviti nekoliko zanimljivih poteza: odlazi iz Jarca i vraća se u Strijelca, 4. siječnja, a 8. siječnja nastavlja direktnim hodom, 12. siječnja se ponovno vraća u Jarca, gdje pravi konjunkciju s Plutonom, krajem mjeseca. Ovo može označavati novi početak u vašoj karijeri, moguć je povratak, predomišljanja, odgode i zbunjenost. Sve to je s jednim razlogom, kako bi razjasnili situaciju, iskristalizirali misli i osmislili strategiju kako bi vam kraj mjeseca donio prepoznavanje stvari i pripremu za djelovanje i ostvarenje uspjeha. Novac dolazi uglavnom kroz suradnje ili ovisi o volji drugih.

Zdravlje i moral

Merkur, vladar kuće bolesti Jarca, donosi komplikacije vezano za vašu zdravstvenu situaciju. Dobro pripazite, slijedite upute i dobivenu terapiju i vodite zdrav život. S druge strane, ovaj period može donijeti odgovore i rješenja za probleme s kojima ste se suočavali prethodnih mjeseci ili za neki stariji problem.

Savjet

Misli jasno izrazite, ne ostavljajte stvari nedorečene ili nejasne!

Izvor: HoroskopShare Button