Share
Share Button

Često možemo čuti priče o veličini penisa. Mlađe žene vole razgovarati o velikim penisima, dok starije kažu da veličina i nije toliko bitna. Bilo kako bilo, tema povećanja penisa prisutna je svuda oko nas kako u razgovoru tako i u raznim oglasima na stranicama medija.

Vaš se penis čini nekako malen? Dimenzije vašeg penisa su ispod prosjeka? To predstavlja strašnu noćnu moru za svakog muškarca, a uvelike može utjecati i na samopouzdanje. Danas (srećom ili nesrećom) postoje razni kirurški, ali i alternativni zahvati koji mogu pomoći muškarcu sa malim penisom.

Operacija povećanja penisa može se izvoditi u dva smjera, a to su produženje i proširenje.

Prilikom produženja penisa kirurg presjeće suspenzorni ligament koji povezuje stidnu kost i ud. Pacijent je dužan mjeseci nositi poseban aparatić za rastezanje koji osigurava da ligament ne zaraste. Kod operacije postoje i određeni rizici (impotencija, ožiljci, gubitak osjetljivosti), a ukupno produženje može iznositi nekoliko centimetara.
Proširenje penisa je zahvat kojim se pokušava dobiti na debljini penisa. Kod ovog postupka u penis pacijenta ubrizgavaju se stanice donatora. Ovaj postupak se mora ponavljati nakon nekog vremena jer se tkivo sporo apsorbira.

Ako niste spremni za operaciju, onda imamo nekoliko alternativnih metoda koje možete koristiti. Seksualne igračke danas su dostupne u seks šopovima koji se nalaze u svakom malo većem gradu, ali postoje i razni web šopovi koji mogu uskočiti u pomoć. Sljedeća mjera je promjena položaja jer neki položaji dopuštaju i omogućavaju dublji ulazak. Ako ni jedna od alternativa ne pomaže onda možete posegnuti za uklanjanjem stidnih dlačica koje će vizualno pomoći da vaš penis izgleda veći. Poveći trbuh također daje vizualno manji penis, pa trčanje ili teretana mogu pomoći u skidanju sala.

Bez obzira na vaše probleme s veličinom penisa, moramo vas ohrabriti i vratiti vam samopouzdanje. Dokazano je i od strane žena potvrđeno da veličina i nije toliko bitna, već je tehnika ta koja se cijeni kod seksualnih odnosa.

 

Autor: romansa.net
Share Button