Share
Share Button

VODENJAK – horoskop 2017.
HOROSKOP VODENJAK 2017.

U 2017. godini možete očekivati ozbiljniji preokret. Povremeno ćete se dosađivati, ali imajte na umu da možete raditi uzbudljivije stvari od pražnjenja bankovnog računa. S radnim kolegama možete imati prijateljski odnos kako bi vam bilo zanimljivije na poslu. Slobodne dane iskoristite za zabavu. Inteligentni ste i šarmantni i možete biti najbolji prijatelj koji netko može imati. Ne volite dosadu. Volite iskoristiti svaki trenutak.

LJUBAV

Ako ste u prijateljskoj ili ljubavnoj vezi, vaši osjećaji postat će snažniji prema prijatelju (prijateljici) ili prema partneru. Ako se radi o prijateljskom odnosu, to znači da ćete početi izlaziti s prijateljem ili prijateljicom i vaš odnos podići na novu razinu. Do sada ste bili spontani i opušteni, ali ove godine postat ćete ozbiljniji u vezi. Družite se s osobama koje vole iste stvari kao i vi. Obitelj će vam biti jako važna ove godine. Članovi obitelji mogu vam pomoći pri odabiru i procijeniti da li je netko dobar za vas ili ne. Razmišljat ćete i o prinovi. Sve dok znate što točno želite, uživat ćete u društvenom i ljubavnom životu.

KARIJERA

Prethodnih godina zanemarili ste neke poslovne obaveze. Ove godine morat ćete prionuti ozbiljnije poslu ako želite imati dovoljno novca za sve vaše potrebe. Budite ozbiljni na poslu, a istovremeno se nemojte bojati podijeliti svoje kreativne ideje s nadređenim osobama.

NOVAC

Tijekom 2017. godine morat ćete pripaziti na svoje financije. Vrlo lako se možete naći u financijskim problemima ako pretjerano trošite. Morati ćete se malo žrtvovati, ali dugoročno gledano, to će vam se i isplatiti.

ZDRAVLJE

Iako ste inače puni energije, to nije slučaj i s 2017. godinom. ipak, nastavite vježbati kako bi održali dobru formu. Vježbajte umjereno, ako pretjerujete može doći do ozljeda. Ovo je godina za opuštanje i odmor više nego za naporne vježbe. Hranite se zdravo, razmislite o vegetarijanskoj prehrani. Ako se hranite brzom i nezdravom hranom nakupit ćete kile i nećete se dobro osjećati. Nemojte si dopustiti da izgubite dobru formu.

SREĆA

Volite isprobati nove stvari i upoznati nove osobe. Iako će ova godina zahtijevati od vas više rada, to ne znači da će to uvijek biti tako.
Mjesečni horoskop za 2017.

Siječanj 2017. – Povoljan mjesec za ljubav i za obitelj.

Veljača 2017. – Pripazite! Ne upuštajte se u riskantne financijske dogovore i špekulacije.

Ožujak 2017. – Dobro zdravlje. Ne upuštajte se u rasprave na poslu.

Travanj 2017. – Pripreme za nove aktivnosti i rad na sebi.

Svibanj 2017.- Mogući sukobi s voljenom osobom. Šetnje će vam pomoći da popravite raspoloženje.

Lipanj 2017. – Vrijeme zabava i uživanja s prijateljima i s članovima obitelji.

Srpanj 2017. – Koncentrirat ćete se na detalje u životu. Nemojte se prepirati oko sitnica s voljenom osobom.

Kolovoz 2017. – Retrogradni Merkur donosi nevolje. Povoljan je period za promjenu garderobe.

Rujan 2017. – Biti ćete aktivni i zaposleni uz snažan utjecaj Marsa.

Listopad 2017. – Bavit ćete se dobrotvornim radom.

Studeni 2017. – Odličan mjesec za napredak u karijeri, ali vaše zdravlje biti će osjetljivo.

Prosinac 2017. – Pozitivne promjene u ljubavnoj vezi i promjena posla.

ZAKLJUČAK

2017. godina je godina preokreta, veselja i zabave.

Izvor: tarot-horoskop.comShare Button