Share
Share Button

2016. godina odlična je za nova poznanstva i za formiranje novih odnosa. Biti ćete skloni kritikama i prigovaranjima što vam neće pomoći u karijeri. U provedbi planova i rada na projektima morati ćete proći i kroz najmanje detalje. Morate postići ravnotežu kroz odnose sa drugima, budući da ćete biti skloni promjenjivom raspoloženju. Ovo je vrijeme kreativnosti u vašem poslu i budite spremni promjeniti zastarjele ideje.

LJUBAV

Odnos parova biti će harmoničan između ožujka i srpnja 2016. godine. Razvoj ljubavnih odnosa, posebno novih očekujte između kolovoza i listopada. Važne odluke u vezama i odluku o trudnoći najbolje je donijeti tokom prosinca 2016. Oni koji su sami imati će prilike za izlaske, druženja i ulazak u novu vezu, ponajviše u prosincu 2016. godine.

KARIJERA

Ovo je idealna godina za ulazak u nove projekte i poslove. Imati ćete povoljne okolnosti i pomoć drugih. Do lipnja će biti vidljivi rezultati vaših djelovanja. Biti ćete samopouzdaniji u poslu. Nemojte ignorirati zakone pri provedbi vaših planova u djelo. Prijašnji društveni odnosi pomoći će vam oko neriješenih projekata.

NOVAC

Prvi dio godine povoljan je za rješavanje i poboljšanje financijskog stanja. Tokom travnja i svibnja pripazite na troškove. U lipnju se situacija ponovno popravlja. Razradite dobar financijski plan i svedite u ravnotežu prihode i troškove do kraja godine. Troškovi na luksuzne stvari tokom 2016. godine su izgledni, zato pripazite na što trošite svoj novac.

ZDRAVLJE

Između travnja i listopada ulagati ćete puno energije u posao i profesionalne ciljeve. Dovoljno izdržljivi uspješno će se nositi sa stresom, dok drugi mogu patiti od nervoze i razdražljivosti. Uspostavite ravnotežu između napornog posla i potrebnog odmora kako bi očuvali svoje zdravlje. Meditacija će biti od velike pomoći.

OBITELJ

Obiteljski odnosi biti će odlični, posebno odnos sa djecom. U ovoj godini možete planirati prinovu.

Rođeni od 21. do 28. siječnja

Izgraditi ćete jake temelje za nadolazeće godine. Tokom ovog perioda istaknut je utjecaj Jupitera i Saturna. Saturn simbolizira koncentraciju, red i zrelost. Jupiter sa druge strane ukazuje na bijeg od rutine i ulazak u nova područja. Posvetite se radu na sebi, kako bi ostvarili i istaknuli svoje talente ovisno o situaciji. Sve što vam više ne koristi i zadržava vas od napretka otpustite i ostavite iza sebe. Imajte hrabrosti za ulazak u nešto novo i za promjene i ostvariti ćete napredak u svom životu.

Rođeni od 29. siječnja do 4. veljače

Ove godine biti ćete primorani ostvariti radikalne promjene u svom karakteru. Vaša intuicija će biti jaka tokom 2016. godine i voditi će vas prema ostvarenju vaših snova i vizija. Pomoći će vam da otkrijete što istinski želite i povezati ćete se sa samim sobom. Izgraditi ćete čvrste spone sa prijateljima i sa članovima obitelji. Budite samopouzdani i nemojte dvojiti oko pokazivanja svoje jedinstvenosti.

Rođeni od 3. do 7. veljače

Vaša spoznaja o samom sebi pomoći će vam da pokažete svoje talente tokom 2016. godine. Budući da ćete postati svjesniji sebe i svega oko sebe, svakodnevni događaji će poprimiti posve novi smisao. Slijedit ćete svoj unutarnji glas i na temelju toga donositi odluke i djelovati što će poboljšati kvalitetu vašeg života. Više nećete imati potrebu kao prije za materijalnim stvarima i to će olakšati vaš život.

Rođeni od 8. do 13. veljače

Tokom 2016. godine imati ćete potrebu potražiti duhovno vodstvo kako bi ostvarili promjene u osobnosti. Samosvijest će biti razvijena i izaći ćete iz starih trauma. To će pomoći da spoznate i pokažete svoje prave sposobnosti. Spremno otpustite sve što vam ne koristi i posvetite se onom što vas nadahnjuje i potiče da ostvarite svoje želje.

Rođeni od 14. do 19. veljače

Osvrt na prošlost i prijašnja iskustva pomoći će vam da odredite novi smjer kojim želite ići. Prije no što odredite nove ciljeve morate spoznati što je utjecalo na vaše prijašnje odluke. Postanite dio grupe koja se bavi duhovnošću ili potražite duhovnog učitelja kako bi postigli harmoničniji, mirniji i sretniji život.

Mjesečni horoskop za 2016.

Siječanj 2016. – Emotivno dosta težak mjesec, ali imati ćete sreće sa financijama.

Veljača 2016. – U vezama naglašena strast i brižnost koju do sada niste iskusili.

Ožujak 2016. – Biti ćete neodoljivi i šarmantni. Rodbinski odnosi mogu biti nategnuti.

Travanj 2016. – Ulaganje truda za postizanje veće stabilnosti na poslu. Pobrinite se za svoje zdravlje.

Svibanj 2015.- Financijski nestabilan mjesec zbog previše troškova.

Lipanj 2016. – Poradite na poboljšanju društvenih vještina. Moguće su ljubavne afere u poslovnom okruženju.

Srpanj 2016. – Odnos sa voljenom osobom je odličan. Odnosi sa obitelji su dobri, ali pobrinite se za svoje zdravlje.

Kolovoz 2016. – Najviše ćete se posvetiti obiteljskom životu.

Rujan 2016. – Mjesec u kojem ćete imati većih promjena. Poslovna putovanja mogu biti odgođena. Neće vam sve ići od ruke.

Listopad 2016. – Poboljšanje na poslovnom planu. Mogućnost napretka u poslu ili povećanja plaće.

Studeni 2016. – Istaknuta su društvena događanja. Ovo je povoljan mjesec za vjenčanja.

Prosinac 2016. – Vaši snovi se ostvaruju. Novac nije najvažniji, nego vaša sreća.

ZAKLJUČAK

U toku 2016. godine veće promjene moraju se dogoditi ako želite imati bolju budućnost.

 

Izvor: tarot-horoskop.com

Share Button