Share
Share Button

Kroz 2016. godinu očekujte promjene. Težiti ćete napretku na osobnom planu i položaj planeta daruje vam puno mogućnosti za to. Stvoriti ćete temelje za daljnji napredak. Odnosi u vašem životu zahtijevaju temeljitu analizu i morati ćete donijeti neke teže odluke. Nastavlja se iscrpljujući tempo sve do travnja kada će sve teći nešto sporije i kada ćete uživati u dobrim rezultatima prijašnjeg truda i rada.

LJUBAV

Veze i ljubavni život biti će turbulentne tokom 2016. godine. Suzdržite se od dominiranja u vezi. Romantičnost u kombinaciji sa jakom strasti poboljšati će vaš odnos. Ako je odnos sa voljenom osobom napet, nemojte planirati trudnoću.

KARIJERA

Posao će biti u prvom planu tokom 2016. godine. Poradite na poboljšanju vaših profesionalnih vještina i završite sve započete poslove. Suradnja sa radnim kolegama od velike je važnosti za postizanje vašeg uspjeha. Nakon travnja trebali bi usporiti i više odmarati. To je vrijeme kada trebate razmotriti sve do sada i odrediti sljedeće korake i prilagoditi se promjenama.

NOVAC

Financijska situacija je odlična tokom 2016. godine, ali morate biti umjereni sa troškovima. Tokom travnja razmotrite postojeću financijsku situaciju i srežite nepotrebne troškove. Neki će vas nagovarati na kupnju skupocjenih predmeta i trebali bi se udaljiti od tih osoba. 2016. godina povoljna je za investicije, ali ne ulazite u bilo kakva nagađanja ili rizik.

ZDRAVLJE

Prvi dio 2016. godine biti će energičan i naporan i teško da ćete naći vremena za opuštanje. Oko travnja očekujte lakšu situaciju i imati ćete vremena za putovanja, opuštanje, odmor i zabavu.

OBITELJ

Potrudite se kako bi ostvarili što bolje i harmoničnije odnose sa voljenom osobom i sa djecom. Ako želite ostvariti ozbiljnije promjene u obitelji, to možete ostvariti u drugom djelu godine.

Rođeni od 22. do 30. studenog

Saturn vam pomaže da povećate svoje znanje koje ćete moći iskoristiti i pomoći drugima. Poslovna putovanja pomoći će vam da proširite tržište i ostvariti ćete odlične dogovore za suradnju za dalju budućnost. Jupiter vam pomaže da jasnije vidite sve oko sebe. Moći ćete ostvariti nevjerojatan napredak preuzimajući veće projekte koje ćete uspješno i dovršiti. Istaknuti ćete se u društvu i sklopiti vrijedna nova prijateljstva.

Rođeni od 1. do 7. prosinca

Imati ćete potpuno nov pogled na stvari i spremni ste prihvatiti i provesti u djelo nove ideje. Slušajte što vam srce govori i ako provedete te ideje u djelo, postići ćete izvanredne rezultate. Osjećati ćete lakoću i slobodu ako uklonite neke zastarjele ideje i prilagodite se novim načinima koji donose napredak. Uspjeh postignut kroz nove projekte povećati će i vaš entuzijazam.

Rođeni od 6. do 10. prosinca

Povezati ćete se sa svojim unutarnjim svijetom što će povećati vašu svijest. Duhovnost postaje dio vaše svakodnevnice i razviti ćete svoju filozofiju života. Vaša kreativnost i mašta biti će obogaćeni. Upustiti ćete se u dobrotvoran rad. Svoju energiju usmjerite za pomoć onima kojima zaista i treba.

Rođeni od 11. do 16. prosinca

Promjene u osobnosti su neizbježne. Zađite unutar sebe ili se posvetite meditaciji kako bi upoznali pravog sebe. Na tom putu duhovnog i samospoznaje nestati će mnoge slabosti ili ćete slabosti pretvoriti u prednosti.

Rođeni od 17. do 22. prosinca

Opustiti ćete se i pokazati pravog sebe svijetu oko vas. Položaj planeta biti će vam od pomoći u potrazi za novim mogućnostima i prihvatite sve što dolazi sa pozitivnim stavom kao i kada te mogućnosti postanu stvarne.

Mjesečni horoskop za 2016

Siječanj 2016. – Ovo je teško vrijeme za Strijelce. Morati ćete puno više raditi nego inače kako bi postigli dobre rezultate.

Veljača 2016. – Planirati ćete ono što želite ostvariti u budućnosti. Nemojte gubiti nadu ili prestati sanjati. Dajte sve od sebe kako bi se približili ostvarenju svojih snova.

Ožujak 2016. – Najviše vremena posvetiti ćete druženju sa obitelji. Ovaj mjesec nemojte donositi nikakve važne poslovne odluke. Alternativne terapije biti će od pomoći.

Travanj 2016. – Očekujte poteškoće na svim poljima. Financijska situacija biti će bolja nego što očekujete. Pobrinite se za svoje zdravlje.

Svibanj 2015.- Biti ćete zahtjevni, ali istovremeno dragi ljudima oko vas. Pokušajte se više odmarati.

Lipanj 2016. – Na putovanju u inozemstvo mogli bi upoznati novu ljubav. Odličan je mjesec za posao pa se koncentrirajte na ono što želite postići.

Srpanj 2016. – Zbog retrogradnih planeta u ovom mjesecu ne očekujte puno rezultata.

Kolovoz 2016. – Posvetite se karijeri. U ljubavi istaknuta je fizička privlačnost prije nego romantika.

Rujan 2016. – Puno drame unutar obitelji. Odnosi prolaze veliko iskušenje.

Listopad 2016. – Ovo je mjesec druženja i prijateljstva, te duhovnog napretka.

Studeni 2016. – Duhovnost je u prvom planu a ljubav i posao stagniraju.

Prosinac 2016. – Odličan mjesec u kojem možete očekivati sjajno stanje u ljubavi, poslu i financijama.

ZAKLJUČAK

Morate iskoristiti entuzijazam koji nosite u sebi i nemojte se držati sigurne zone ako želite ostvariti uspjeh.

 

Izvor: tarot-horoskop.com

Share Button