Share
Share Button

Godina 2016. donosi vam puno novih prilika za napredak. Ovisi o vama hoćete li iskoristiti te prilike. Biti ćete realističnijeg pogleda i vaša kreativnost morati će pričekati. Vaše ideje iz prethodnih godina sada će biti pretvorene u stvarnost i biti ćete zadovoljni onim što ćete postići. Značajan napredak biti će postignut zahvaljujući vašoj unutarnjoj snazi koju ste gradili. Morati ćete dobro odabrati koje prilike odgovaraju vašim željama budući da ćete ih dosta imati u ovoj godini. Posvetite se onim projektima koje ćete moći dovršiti.

LJUBAV

Svi nagomilani problemi tokom prethodnih godina u 2016. godini će nestati. Ulazak u nove veze ostvariti će se između ožujka i lipnja. Ljubavni život donosi puno zadovoljstva i za one koji su u vezi i za one koji će tek ući u vezu. Odnos u dugim vezama može biti narušen između rujna i studenog, ali budite uz partnera i tada ne donosite veće odluke. Bračni odnosi bit će bolji i strastveniji kroz ovu godinu.

KARIJERA

Ovo je povoljna godina za pokretanje novih poslova, novih projekata i za širenje postojećeg posla. Razriješite sve dvojbe i provedite odluke.Temeljito proučite projekte prije nego krenete, posebno prije svibnja. Osobe koje se bave s nekim oblikom umjetnosti ostvariti će sjajne rezultate i postati na neki način poznati i slavni. Uspjeh, kao rezultat vaših nastojanja očekujte u zadnjem dijelu godine.

NOVAC

Financijska situacija tokom godine je jako dobra i dobro ćete upravljati sa novcem. Na početku godine se suzdržite od pretjeranog i nepotrebnog trošenja. Dovoljno ćete zarađivati da bi uspjeli riješiti dugove oko lipnja. Kraj godine je najbolji period za ulaganja i za razradu nove metode kako bi poboljšali svoju zaradu.

ZDRAVLJE

Odlično zdravlje pratiti će vas tokom 2016. godine. Između travnja i rujna emotivni problemi mogu narušiti vaše zdravlje.

OBITELJ

Odnos sa voljenom osobom i sa obitelji biti će mirniji i harmoničan.

Rođeni od 20. do 27 veljače

2016. godina odlična je za rad na sebi uz pomoć duhovnog učitelja. Razmislite o novoj strategiji i iskoristite svoja prijašnja iskustva, posebno kroz razne prepreke i poteškoće kako bi napredovali u životu. Prvi dio godine biti će uzbudljiv, posebno kroz istraživanje novog područja i duhovnog rada na sebi te podizanja svijesti.

Rođeni od 28. veljače do 5. ožujka

Povoljno je vrijeme za razrješavanje svega što vam ne koristi, posebno nekih nepoželjnih navika te buđenje svojih instikata. To će vam pomoći pri postizanju željenih ciljeva i boljih rezultata. Poteškoća će biti manje. Uz pomoć mašte koja je potaknuta podizanjem svijesti i uz pomoć kreativnih talenata istaknuti ćete se. Ostvariti ćete nevjerojatan uspjeh. Oni koji se bave nekim oblikom umjetnosti steći će popularnost.

Rođeni od 4. do 8. ožujka

Uz pomoć planeta ostvarujete uspjeh kombinirajući svoju fizičku i duhovnu snagu. Duhovne spoznaje učiniti će život harmoničniji i lakše ćete ostvarivati željene rezultate. Mašta i kreativnost su istaknute tokom 2016. godine. Umjetnici ostvaruju poseban uspjeh. Vaš interes biti će usmjeren i prema određenim društvenim događanjima.

Rođeni od 9. do 14. ožujka

Tokom 2016. godine otpustiti ćete sve što vam više ne koristi ili ne donosi zadovoljstvo i dok to činite nemojte osjećati krivnju. Sreća će vam biti naklonjena, ali pokrenite svoju unutarnju snagu. Nakupljene frustracije zbog problema u prošlosti moraju se izbaciti iz uma, jer jedino tak možete izgraditi bolju i sretniju budućnost.

Rođeni od 15. do 21. ožujka

Prvih šest mjeseci u 2016. godini iskoristite za rad na sebi, za stvaranje novih temelja zahvaljujući prijašnjim spoznajama i boljem razumijevanju situacije. Ako težite napretku tokom ove godine suočiti ćete se sa privremenim poteškoćama, ali ne dopustite da vas te poteškoće zaustave na putu napretka.

MJESEČNI HOROSKOP

Siječanj 2016. – Savjetujemo da se posvetite obitelji i opuštanju te skupite snagu za aktivnosti u narednim mjesecima.

Veljača 2016. – Planirajte aktivnosti za mjesece koji dolaze. Očekujte promjene na poslu. Retrogradan Merkur donosi poteškoće u ljubavnom životu.

Ožujak 2016. – Vrlo zbunjujuć mjesec. Ugodite si masažom ili nađite drugi način da se opustite.

Travanj 2016. – Venera utječe na vaš ljubavni život a kroz financije očekujte stabilnost.

Svibanj 2015.- Odličan mjesec za zaradu. Oni koji su sami nalaze novu ljubav kroz društvena događanja.

Lipanj 2016. – Trebati će vam pomoć drugih ljudi kako bi napredovali u karijeri.

Srpanj 2016. – Budite društveni i komunikativni kako bi se vaš naporan rad isplatio. Doći ćete do brze zarade zahvaljujući novootkrivenim metodama.

Kolovoz 2016. – Vrijeme ljubavi i avantura. Pazite kako se ponašate kako vam se ne bi vratilo.

Rujan 2016. – Mjesec promjena i uzbuđenja. Očekujte borbu za ostvarenje ciljeva.

Listopad 2016. – Ovo je početak dobre faze u poslu i profesionalnom životu. Napravite dobar plan za svoje financije ovaj mjesec.

Studeni 2016. – Povoljan mjesec za putovanja i za promaknuća na poslu. Ovo je povoljno vrijeme za odlazak na medeni mjesec i za planiranje trudnoće.

Prosinac 2016. – Puni ste energije i dobrog ste zdravlja. Odlično je stanje sa financijama i sa poslom. Pripremite se na ljubavne avanture.

ZAKLJUČAK

2016. godina je odlična i što god poželite možete ostvariti. Donesite prave odluke kako bi napredovali.

 

Izvor: tarot-horoskop.com

Share Button