Share
Share Button

Razmišljati ćete i definirati precizno ciljeve koje želite ostvariti i biti ćete spremni poduzeti potrebne korake kako bi ih ostvarili tokom 2016. godine. Ono što nedostaje kao i nove vještine naučiti ćete. Isto tako, potrebno je provjeriti sve one informacije do kojih dođete. Ako postoje odnosi koji vas sprječavaju na putu do uspjeha, budite spremni prekinuti ta prijateljstva. Svoje misli izražavajte jasno i otvoreno i oslobodite se emotivnog tereta kojeg ste nosili do sada.Uz pomoć Jupitera koji vam donosi nove mogućnosti i definiranje ciljeva ostvariti ćete uspjeh.

LJUBAV

2016. godina je obećavajuća za ljubav. Stvari će se brzo razvijati već od samog početka godine bez puno truda s vaše strane. Prepustite se događanjima i uživajte. Biti će puno mogućnosti za ulazak u vezu tokom godine. Veljača je povoljna za uklanjanje svih prepreka. Kroz lipanj ćete formirati ozbiljnu i kvalitetnu vezu. Isto tako, to je povoljan mjesec za trudnoću.

KARIJERA

Morate se koncentrirati na emotivnu stabilnost i harmonične odnose sa radnim kolegama i sa nadređenima ove godine. Možete se izboriti za bolji položaj na poslu. Ignorirajte manje neprilike uzrokovane od drugih i ostanite sabrani pri suočavanju sa poteškoćama na poslu. Budite svjesni svojih sposobnosti i mogućnosti.

NOVAC

Morate dobro upravljati svojim financijama, poraditi na strategiji ulaganja, troškova i štednje u periodu od svibnja do listopada. Ako treba, promijenite svoje planove tokom ovog perioda. Kroz zadnja dva mjeseca u 2016. godini očekujte povećanje prihoda i tada ćete moći više uštedjeti. Nemojte dopustiti da vaše emocije utječu na vaše razmišljanje kada se radi odlukama koje ćete donositi vezano za novac. Obitelj će vam biti podrška.

ZDRAVLJE

U prvom djelu godine vaše zdravlje i vitalnost biti će odlično. Ipak vaša okupiranost poslom i profesionalnim ciljevima zahtijevati će jako puno energije i sabranosti. Od travnja bi se trebali više opuštati i odmarati. Pomoći vam može prikladna dijeta i bavljenje kreativnom umjetnosti.

OBITELJ

Obitelj će biti izvor sreće i zadovoljstva i najsretniji ćete biti u obiteljskom okruženju.

Rođeni od 23. do 29. prosinca

Morate donijeti važne odluke kako bi napredovali. Razmislite o onome što vam je važno u životu i prihvatite pomoć suradnika kako bi dovršili projekte. Tokom 2016. godine vaš trud biti će usmjeren prema postizanju većeg samopouzdanja. Morate sagledati pozitivno i negativno, odbaciti što vam više ne treba i poraditi na pozitivnom za vas. Vrijeme je da otpustite sve ono što vam više ne služi.

Rođeni od 30. prosinca do 5. siječnja

Neočekivani događaji pojaviti će se kao prepreka napredovanju, dodatno uz tvrdoglavost kojoj ćete biti skloni. Razmislite o tome što želite ostvariti i pokušajte poraditi na sebi i na promjenama kako bi vam bilo bolje. Nove ideje dolaze kroz vaše instinkte i moći ćete ih pretočiti u stvarnost. Pripazite na način na koji se izražavate i odnosite prema drugima.

Rođeni od 4. do 9. siječnja

Biti ćete zainteresirani za sve što se oko vas događa tokom ove godine. Dojmovi koje ćete steći tako mogu donijeti iluzije i krive predodžbe. Koncentrirajte se na podizanje svijesti i na duhovne vrijednosti. To će vam pomoći pri otkrivanju vaših kreativnih talenta. Budite otvoreni za nove ideje i nemojte biti tvrdoglavi, jer jedino tako možete napredovati.

Rođeni od 9. do 14. siječnja

Napredak u životu ostvarujete uz pomoć planeta koje su vam naklonjene uz dodatan nivo energije. Vrijeme je da prevladate prijašnje traume i osjećaj krivnje, jer to su prepreke vašem napretku. Postanite svjesni unutarnje snage koju imate. Oslonite se na sebe, budite samopouzdani i puno toga možete ostvariti.

Rođeni od 5. do 20. siječnja

Utjecaj Saturna biti će najistaknutiji u siječnju i veljači te u rujnu i listopadu. Važno je da odredite svoje prioritete u životu kao i ciljeve koje želite ostvariti. Svoje aktivnosti svedite na pravu mjeru i ne pretjerujte u ničemu. Ne miješajte se u živote drugih ljudi nego se posvetite poboljšanju svog života.

Mjesečni horoskop za 2016.

Siječanj 2016. – Ulazak u novu životnu fazu, sretne okolnosti. Nije povoljno vrijeme za velike životne odluke.

Veljača 2016. – Mjesec planiranja budućih ciljeva i aktivnosti.

Ožujak 2016. – Ne ulazite u nikakav rizik. Posvetite se sebi.

Travanj 2016. – Vrijeme kada se morate više opuštati i odmarati. Posvetite se vježbanju.

Svibanj 2015.- Morati ćete riješiti neke obiteljske probleme.

Lipanj 2016. – Povoljno vrijeme za čišćenje organizma, dijetu i brigu o svom zdravlju.

Srpanj 2016. – Pripazite na financijsko stanje, razmislite kako možete bolje upravljati novcem.

Kolovoz 2016. – Odličan mjesec za ljubav.

Rujan 2016. – Napredak u poslu i karijeri.

Listopad 2016. – Mjesec koji donosi prosperitet.

Studeni 2016. – Nemojte se prepustiti egu i budite obazrivi prema drugima.

Prosinac 2016. – Najbolji mjesec u godini, ništa vas ne može spriječiti u daljnjem napredovanju.

ZAKLJUČAK

Ove godine ćete morati izaći iz vaše sigurne zone. Na život ćete morati gledati iz nove perspektive.

 

Izvor: tarot-horoskop.com

Share Button