horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 29.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Venera – Uran trigon može donijeti određenu emotivnu nestabilnost. Kako bilo, uvijek će se naći ugodan način da se izađe iz te situacije. Sljedećih nekoliko dan karizma pojedinca imati će značajnu ulogu. Iskoristite to, uz oprez, jer bi mogli uzrokovati štetu koju bi naknadno morali popravljati.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Sve se čini nestabilno, ali ako ustrajete uspjeti ćete zadržati tlo pod nogama. Disciplina, poštenje i odlučnost uspjeti će vam da prevladate prepreke i dođete do uspjeha. Ne dozvolite da vas voljena osoba povede u drugom smjeru.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ne dozvolite da emotivna pitanja zamagle vaše vizije, posebno kada se radi o poslu i putovanjima. Danas imate puno toga za obaviti, ako niste spremni za pregovaranja, vjerojatno nećete uspjeti ostvariti ciljeve. Kroz partnerstva ne očekujte da će sve ići po planu.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Koliko god bi željeli određena pitanja staviti iza sebe, sada nije povoljno vrijeme za to. Koncentrirajte se na prijeko potrebne promjene. Nova prijateljstva ili druženje sa osobama koje vam mogu dati nove prijedloge i informacije pomoći će vam.

RAK (21.06. – 21.07.)

Neće svi biti usmjereni na isto što i vi, posebno kada se radi o načinu na koji želite da stvari budu obavljene. Zbog problema sa mlađim osobama ili djecom, partnerom ili s nekim s kime živite, osjećati ćete se usamljeno.

LAV (22.07. – 22.08.)

Svi oko vas željeti će učestvovati u onome što ste odabrali raditi. Vaš zapovjednički način predstavljanja vaših ideja poprimiti će potpuno novo značenje ako poduzmete akciju. Vrijeme je da preuzmete vodeću ulogu.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Vrijeme je da se zaigrate i uživate, zato zaboravite na sve one male stvari koje niste dovršili. Dugujete sebi da napravite nešto što vam donosi dobar osjećaj. Nemojte si dopustiti da se uzrujate radi promjena u zadnji tren.

VAGA (23.09.-22.10.)

Izađite van i zabavite se sa prijateljima. Držite li se kuće pojačati će se emotivni problemi. Što više se upuštate u nešto van rutine i za vas neuobičajeno, spoznati ćete da to može biti dio vaše svakodnevnice.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pobrinite se za privatne poslove. Napravite promjene kod kuće koje će vam omogućiti slobodu koja vam treba kako bi bili uspješniji. Novi radni prostor kod kuće inspirirati će vas da razradite jednu vašu ideju koja može donijeti više novca.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Radite što god želite, ali nemojte dozvoliti da vas osjećaji odvedu na krivu stranu i dovedu vas u nevolje sa radnim kolegama, partnerom ili sa bilo kime tko može utjecati na vašu budućnost. Budite mudri kada se radi o poslu i o vašim očekivanjima.

JARAC (22.12.-20.01.)

Odnos sa voljenom osobom od jutra će biti napet zbog naglih promjena vaših planova. Možda ćete morati ići na neočekivano poslovno putovanje. Unatoč svim poteškoćama s kojima ćete se suočiti, uspješno ćete obaviti sve svoje obaveze.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Svu svoju energiju uložite u dogovore koji donose bolju zaradu. Sreća je na vašoj strani i sve što je krivo preokrenuti ćete u dobrom smjeru i tako si omogućiti uspjeh. Nemojte se bojati pokrenuti promjene.

RIBE (20.02.-20.03.)

Pomoć vam stiže i prilagoditi ćete se promjenama te izvući ono najbolje iz situacija koje su pred vama. Pokažite svoju svestranost. Vrata koja su bila zatvorena u prošlosti sada se otvaraju ponovno.

Izvor: Tarot&horoskop