horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 27.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Merkur – Mjesec trigon može potaknuti snažniju volju za efikasnijim učenjem i za shvaćanjem stvari na dubljem nivou. Povoljan je za donošenje odluka, za društvene odnose, za komunikaciju i za razmjenu ideja.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Dobri su izgledi da ostvarite uspjeh u poslu, ali morati ćete obići par mjesta. Starija osoba cjeniti će što ste pošteni i ponuditi će vam potrebnu pomoć. Poslijepodne su moguće poteškoće u ljubavnom životu, ali uspjeti ćete to riješiti.

BIK (20.04. – 20.05.)

Susjed će vas pozvati na zabavu. Nekome ćete se svidjeti. Mogućnost je to za ostvarenje dugotrajnog prijateljstva. Možete se osloniti na intuiciju, ali razmislite i o savjetu prijatelja.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Biti ćete zabrinuti zbog privatnih problema koje morate čim prije riješiti. Ipak, savjetujemo da se posvetite više voljenoj osobi. Izlet na koji možete zajedno otići pomoći će vam da zaboravite dnevne brige i zbližiti će vas. Savjetujemo da odgodite planove za promjene koje ste danas željeli ostvariti.

RAK (21.06. – 21.07.)

Odlično ćete se osjećati i moći ćete riješiti financijski problem u obitelji. Uspješno ćete obaviti i teže zadatke na poslu, te imati priliku dovršiti zadatak koji ste započeli prije nekog vremena. Danas je povoljan dan za komunikaciju sa starijim osobama iz vašeg okruženja.

LAV (22.07. – 22.08.)

Bliska osoba iz šire obitelji pokloniti će vam dar koji će vas razveseliti. Zahvaljujući vašim odličnim komunikacijskim sposobnostima danas ćete riješiti financijski problem. Poslijepodne će vas prijatelj pozvati na zabavu. Savjetujemo da budete umjereni.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ujutro ćete morati donijeti odluku zbog koje ćete mjenjati planove za danas. Sa prijateljima ćete raditi pripreme za zabavu. Povoljan je dan za riješavanje financijskih problema, ako izbjegavate bilo kakva nagađanja. Danas se možete osloniti na intuiciju.

VAGA (23.09.-22.10.)

Vaše odlične komunikacijske sposobnosti pozitivno će se odraziti na odnose sa drugima. Mogli bi ići na izlet sa obitelji. Dobri su izgledi da ostvarite dobit kroz komercijalne aktivnosti.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Poslovni put proći će uspješno. Savjetujemo da budete strpljivi i da se ne upuštate u rasprave sa poslovnim partnerima. Poslijepodne ćete uspjeti riješiti stariji ljubavni problem. Financijska situacija je dobra, ne trebate se brinuti.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Morati ćete donijeti važnu odluku vezano za ljubavni život. Ujutro ćete obavljati više stvari odjednom. Prijatelj će vam pomoći. Imati ćete priliku ostvariti financijsku dobit, ali izbjegavajte nagađanja.

JARAC (22.12.-20.01.)

Morati ćete ići na kraći put u obiteljskom interesu. Povoljan je dan za komunikaciju i za pregovore. Imati ćete dobru priliku dovršiti aktivnost uz koju je vezana i financijska investicija. Savjetujemo da se ne upuštate u raspravu sa starijom osobom.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Povoljan je dan za komunikaciju i za poslovna putovanja. Donijeti ćete odluku vezano za vaš ljubavni život koja donosi pozitivne rezultate. Navečer će vas prijatelji pozvati na zabavu. Ne zaboravite da vam treba odmora!

RIBE (20.02.-20.03.)

Dobiti ćete dar od voljene osobe a prijatelji će vas pozvati na zabavu. Poslijepodne ćete morati donijeti važnu odluku u vezi ljubavnog života. Mogli bi čuti neugodnu vijest radi koje ćete morati mjenjati planove za sutra.

Izvor: Tarot&horoskop