horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 27.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Sunce – Mjesec trigon utječe na emotivni život, osjećaji su intenzivniji i dublji. Imati ćete snažnu želju za promjenama u privatnom životu.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Vaše komunikacijske sposobnosti biti će jako dobre danas i sa svime ćete se lakše nositi. Biti ćete uspješni u obiteljskim i društvenim aktivnostima. S lakoćom ćete uvjeriti voljenu osobu, isto tako i poslovne partnere u svoje odlične ideje za budućnost. Odnos sa voljenom osobom može ići na stepen više.

BIK (20.04. – 20.05.)

Uspješno ćete riješiti financijski problem koji vas opterećuje neko vrijeme. Prijatelj će vam ponuditi da se udružite s njim u partnerstvo. Dobro je vrijeme da učvrstite prijateljstva i partnerstva. Novac i posao nemojte miješati sa romansom i privatnim odnosima.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Osjećati ćete se preopterećeno zbog puno stvari koje danas morate riješiti. Najvažniji je financijski problem, ali nemate razloga za zabrinutost. Odlučni ste i energični i uspjeti ćete riješiti sve obaveze. Nemojte misliti da nekog možete zavarati ako skrivate osjećaje. Ljubav je u zraku, potrudite se malo.

RAK (21.06. – 21.07.)

Odlučili ste napraviti neke promjene kod kuće, ali niste sigurni hoće li se voljena osoba složiti s tim. Prvo razmislite koji su prioriteti. Svoje mišljenje nemojte nametati drugima! Saslušajte što svi drugi imaju za reći! Pripazite što nudite drugima kako vas netko ne bi iskoristio.

LAV (22.07. – 22.08.)

Imate dobre izglede za uspjeh u svemu što danas radite. Prezentirajte i promovirajte ono s čime se bavite. Posebno je povoljan dan za polaganje ispita. Vaš emotivni život biti će odličan pod uvjetom da više pažnje posvetite potrebama voljene osobe.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Savjet prijatelja potaknuti će vas na razmišljanje. Nastavite dalje s oprezom kako vam se ne bi prikrala greška. Pustite da drugi otkriju svoje misli, tada donesite odluku. Bolje je da igrate na sigurno nego da vam je kasnije žao. Poželjeti ćete više vremena posvetiti učenju, proučavanju i odnosu sa voljenom osobom.

VAGA (23.09.-22.10.)

U centru ste pažnje pa iskoristite ovaj povoljan utjecaj. Prijatelj će vam ponuditi da mu se pridružite u partnerstvo koje se čini profitabilnim. Odluku ne morate donijeti danas. Putujte, družite se, razgovarajte sa drugima, jer ono što želite nadohvat ruke vam je.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pred vama su nove okolnosti vezane za ljubavni i društveni život. Možda imate previše mogućnosti a premalo informacija da bi donijeli odluku.Zatražite pomoć prijatelja koji ima više iskustva. Vaše komunikacijske vještine pomoći će vam. Savjetujemo da svoj novac opreznije trošite.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas je odličan dan za druženje s prijateljima. Poslovna ideja o kojoj razmišljate već neko vrijeme svakim danom postaje sve jasnija. U ljubavi očekujte uspone i padove. Nemojte prihvatiti ne kao odgovor. Dokažite se, pokažite svoju ljubav i predanost.

JARAC (22.12.-20.01.)

Nije najpovoljnije vrijeme za putovanja i da kažete što vam je u mislima. Previše toga ovisi o onom što ćete reći. Čekajte strpljivo i promatrajte. Budite spremni otići ako to bude zahtjevala situacija. Pokušajte odvojiti nešto vremena za starije osobe iz vaše obitelji!

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Kako bi postigli svoje ciljeve, morate odrediti prioritete i biti dosljedni u planovima i vremenu kojeg ste odredili! Danas ćete uspjeti u svemu što radite. Slučajan susret donosi priliku da se približite nečemu što ste oduvijek željeli.

RIBE (20.02.-20.03.)

Gledajte i promatrajte, jer jedino tako danas ćete izbjeći nevolje, posebno kada se radi o partnerskim odnosima. Biti ćete preopterećeni i zbog toga vam se mogu dogoditi greške, nesporazumi ili nezgode. Nemojte da novac bude glavni razlog i motiv za odluku koju ćete donijeti.

Izvor: Tarot&horoskop