horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 26.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mjesec – Saturn konjukcija donosi povećanu potrebu za stabilnosti i sigurnosti u vezama. Ovo može biti podsvjesni otpor promjenama. Ne trebate se brinuti. Ova situacija neće dugo potrajati, jer je uzrokovana brzom kretnjom Mjeseca.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Nećete biti raspoloženi za druženja i nećete imati volje za bilo što. Pokušajte biti društveniji, inače ćete se izolirati. Ostanite smireni unatoč poteškoćama koje su pred vama. S vremenom ćete shvatiti da problemi koji vas brinu i nisu tako ozbiljni kako vam se čine.

BIK (20.04. – 20.05.)

Danas nije povoljan dan za putovanja ili za zaradu. Snažne emocije u potpunosti će vas preplaviti. Prepreke će se činiti većima i nećete biti društveni što može dovesti do neuspjeha u poslu i do razočaranja na društvenom polju. Ovo neće utjecati na ljubav, ako više pažnje posvetite voljenoj osobi. Isto tako, provedite vrijeme u druženju sa djecom.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ujutro ćete biti puni energije i optimistični, ali to vam neće pomoći da ispravite prethodne pogreške i nesporazume. Prisutne su poteškoće u izražavanju. Nije povoljan dan za druženje sa prijateljima, niti za sastanke sa važnim osobama. Nije vrijeme niti za trošenje ili kupovinu vrijednih stvari, jer bi mogli bi požaliti.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ujutro ćete biti bezvoljni. Radni kolege i prijatelji nastojati će oraspoložiti vas. Biti ćete neraspoloženi zbog financijskih problema koji vas brinu duže vremena. Važne odluke nemojte sami donositi. Aktivnosti koje zahtjevaju koncentraciju izbjegavajte. Bavite se nečime u čemu uživate a do sada niste našli vremena za to.

LAV (22.07. – 22.08.)

Suočiti ćete se sa nemoći da svoje želje pretvorite u stvarnost zbog čega ćete biti loše raspoloženi. Razmišljajte realno. Nije povoljan dan za druženje sa prijateljima. Nećete se moći jasno izražavati. Savjetujemo da izbjegavate trošenje, ulaganja ili kupovinu vrijednog predmeta. Pokušajte se oraspoložiti, razmišljajte o planovima vezano za vašu obitelj.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Željeti ćete promjene ili upuštanje u nove aktivnosti. Odlično je vrijeme za ljubav i za obiteljske aktivnosti. Večer provedite sa voljenom osobom. Bez puno napora dovršiti ćete zahtjevni zadatak. Vaše ideje neće dobiti odobrenje kakvo zaslužuju. Savjetujemo da danas ne potpisujete bilo kakav dokument ili poslovni ugovor.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ujutro će vas čekati puno problema koje ćete morati riješiti. Biti ćete puni energije i izaći ćete na kraj sa svima njima. Sa vremenom uspjeti ćete ostvariti svoje ciljeve, ali sada još budite strpljivi. Suočiti ćete se sa financijskim poteškoćama. Više pažnje posvetite obitelji i ljubavnom životu.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Mnogi će vam zavidjeti zbog uspjeha. Konačni rezultat posla donijeti će vam zadovoljstvo. Uz šarm uspjeti ćete prijeći sve prepreke na putu prema uspjehu. Vrijeme je da smanjite posao i posvetite se više voljenoj osobi. Danas se bavite obiteljskim rutinskim aktivnostima. Više pažnje posvetite svom zdravlju.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Imati ćete privremeno financijskih poteškoća. Ujutro će se pojaviti prilika da započnete novi posao. Ne žurite! Uzmite vremena i prespavajte noć ili dvije i tada donesite odluku. Ne oslanjajte se na savjet drugih, to vam može samo donijeti štetu. Odličan je dan za ljubav. Dobri su izgledi da provedete romantičnu večer.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas ćete biti nezadovoljni i imati ćete poteškoća u komunikaciji što će se odraziti na vaše društvene i emotivne odnose. Ne preporučujemo da se upuštate u nove poslovne projekte ili pregovore iako će ponude biti primamljive. Neki stari privatni odnosi formirati će se, ali ne na način koji će vam se svidjeti.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Biti ćete u dobroj intelektualnoj formi. Imati ćete uspjeha u svim kućnim aktivnostima danas. Savjetujemo da odredite prioritete kako bi uštedjeli na vremenu i postigli više. Ne ignorirajte mišljenje voljene osobe. U ljubavi vjerujte prvom dojmu i intuiciji.

RIBE (20.02.-20.03.)

Povoljan je dan za komercijalne poslove. Osjećati ćete potrebu da razgovarate sa osobom suprotnog spola o vašim ljubavnim problemima. Osjećate se zapostavljeno. Ne dozvolite da vas tuga preplavi. Zbog ovog emotivnog stanja i nedruštvenosti, nesporazumi sa voljenom osobom mogu se povećati.

Izvor: Tarot&horoskop