horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 25.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Uran – Mjesec opozicija može donijeti radikalne promjene, buntovništvo i u određenoj mjeri nepoštivanje propisa i zakona. Ovi osjećaji potaknuti su utjecajem Mjeseca koji je najbrže nebesko tijelo i zato ta situacija neće dugo potrajati.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Blizak prijatelj pomoći će vam u boljem razumijevanju voljene osobe. Poteškoće će uzrokovati određeni tračevi. Budite strpljivi! Uskoro se sve vraća na staro. Ideju koju imate u vezi novca i financija zadržite u tajnosti i pokrenite mudro.

BIK (20.04. – 20.05.)

Imati ćete dosta problema za riješiti i kod kuće i na poslu, ali nećete biti u najboljoj formi. Biti ćete razdražljivi i upadati ćete u svađe sa svima. Nemojte nametati svoj način razmišljanja prijateljima i voljenoj osobi. Razmislite dva puta prije no što progovorite.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Biti ćete puni energije i uspjeti ćete dovršiti važan zadatak. Ako vam se ponudi dodatan posao, nemojte ga odbiti! ipak, pitajte za savjet osobu koja ima više iskustva od vas. Izbjegavajte obiteljske svađe, jer one mogu imati ozbiljne posljedice!

RAK (21.06. – 21.07.)

Nećete biti u korak sa rasporedom na poslu. Radni kolege i nadređeni se mogu naljutiti na vas. Nedostaje vam entuzijazma zbog čega bi se mogli dovesti u nezgodnu poziciju kod kuće. Pokušajte razumjeti probleme drugih ljudi, posebno kada vas traže savjet!

LAV (22.07. – 22.08.)

Suočiti ćete se sa ljubavnim problemima koji će vam pokvariti raspoloženje i obeshrabriti vas. Nemojte odustati! Ako sa voljenom osobom razgovarate otvoreno, uspjeti ćete rasčistiti nesporazum. Razmislite o savjetu prijatelja koji ima iskustva vezano za financije i želi vam pomoći da riješite financijski problem.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Biti ćete ljuti, jer nećete stići riješiti sve zadatke na poslu na vrijeme. Zatražite radne kolege da vam pomognu! Savjetujemo da više pažnje posvetite voljenoj osobi. Ne dozvolite da vas obuzme frustracija.

VAGA (23.09.-22.10.)

Najvažnije obaveze pokušajte riješiti prijepodne kada ćete imati najviše energije! Vaša potreba za više slobode može narušiti odnos sa voljenom osobom a čak dovesti i do razilaženja. Više pažnje posvetite ljubavnom životu!

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Imati ćete priliku da ostvarite važne promjene u vašem ljubavnom životu. Prijepodne ćete upoznati posebnu osobu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Ne žurite! Savjetujemo da razmislite o savjetu bliskog prijatelja.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Biti ćete nezadovoljni nastalom atmosferom na poslu koja je nastala zbog jednog radnog kolege. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja i ulazak u rasprave. Zbog potrebe za više slobode prijatelji se mogu okrenuti protiv vas.

JARAC (22.12.-20.01.)

Sa voljenom osobom mogli bi se posvađati zbog nesporazuma. Pokušajte smireno razjasniti situaciju! Poslijepodne ćete morati obići više mjesta kako bi riješili poslovni problem. Savjetujemo da danas izbjegavate financijska nagađanja.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ako planirate ići na putovanje, možete biti optimistični, sve će ići po planu. Odnosi sa prijateljima biti će odlični, ali sa voljenom osobom imati ćete raspravu ako odbijete pomoć rođaka. Savjetujemo da budete taktični i saslušajte što drugi imaju za reći!

RIBE (20.02.-20.03.)

Na poslu bi mogli imati problema ako ne budete slijedili upute nadređene osobe. Savjetujemo da odgodite bilo kakve financijske transakcije ili veću poslovnu odluku. Potrudite se i više razgovarate sa voljenom osobom!

Izvor: Tarot&horoskop