horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 24.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mjesec – Venera sekstil povoljno utječe na društvene i ljubavne odnose. Lijep dan je pred nama, uz obostrano razumijevanje i bez sukoba. Prijateljstva i poslovna partnerstva koja se danas sklope dugo će trajati.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Novac vam stiže i danas ćete s lakoćom zaključiti dogovore. Ipak, izbjegavajte nagađanja. Netko iz vaše prošlosti na neki način će utjecati na odluku koju morate donijeti. Starija osoba koju danas upoznate pomoći će vam u poslu. Poslijepodne ćete željeti poboljšati odnos sa voljenom osobom.

BIK (20.04. – 20.05.)

Prijatelj će vam ponuditi da se udružite u poslu koji je obećavajuć. Nemojte naglo donijeti odluku! Razgovarajte sa voljenom osobom o tome. Starija osoba iz obitelji dati će vam dobar savjet.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas je odličan dan za vas, za društvene i poslovne aktivnosti. Savjetujemo da budete strpljivi i da ne izazivate sreću. Navečer ćete ćuti divnu vijest od voljene osobe koja će promjeniti vaš život u potpunosti.

RAK (21.06. – 21.07.)

Morati ćete ići na poslovno putovanje koje vam donosi poboljšanje financijske situacije. Osoba sa iskustvom podijeliti će sa vama svoje tajne poslovnog uspjeha. Savjetujemo da ostanete oprezni i da odluke ne donosite naglo. Izbjegavajte financijska nagađanja, jer ćete imati neugodnih iznenađenja.

LAV (22.07. – 22.08.)

Odličan je dan da poradite na ljubavnom odnosu. Ujutro će vam biti jako drago što ste sreli starog poznanika ili poznanicu. Povoljan je dan za rješavanje emotivnih problema koji su vas neko vrijeme brinuli. Možete se osloniti na intuiciju.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Dobro je vrijeme za važne promjene u društvenom i ljubavnom životu. Družite se sa važnim ljudima, poboljšajte prijateljske odnose i sa voljenom osobom provedite vrijeme kvalitetno. Timski rad donosi odlične rezultate. Prihvatite inicijativu radnih kolega, jer će to svima koristiti.

VAGA (23.09.-22.10.)

Voljena osoba pokloniti će vam nešto lijepo što će uljepšati vaš dan. Prijatelji će vas pozvati na večernje druženje. Danas ćete imati odlične komunikacijske sposobnosti. Uspješno ćete riješiti problem mlađe osobe iz vašeg okruženja.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Imati ćete priliku da ostvarite velike životne promjene, posebno u društvenom i ljubavnom životu. Povoljno je vrijeme za zaključivanje dogovora i za investicije koje će se pokazati profitabilnima. Izbjegavajte nagađanja.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ujutro ćete moći zaraditi lijepu svotu novca od dodatnog posla. Starija osoba ponuditi će vam da se udružite u novom poslu. Navečer ćete sa voljenom osobom razmišljati o planovima za budućnost. Odluke nemojte donositi naglo.

JARAC (22.12.-20.01.)

Promjene vas očekuju u društvenom i ljubavnom životu. Povoljan je dan za komunikaciju, za druženje sa mlađim osobama i za putovanja. Možete se osloniti na intuiciju, ali razmislite o prijedlogu voljene osobe. Nije povoljno vrijeme za velike kupovine, jer bi mogli požaliti.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Povoljan je dan za nove aktivnosti i za planiranje budućnosti. Poslijepodne ćete biti u iskušenju da potrošite više novca no što si možete priuštiti. Budite umjereni i pitajte voljenu osobu za savjet.

RIBE (20.02.-20.03.)

Zbog izražene komunikativnosti biti ćete primjećeni u društvu. Možete započeti novi posao ako ste dovršili prethodne zadatke. Uživati ćete u druženju sa obitelji danas. Važne odluke ne donosite sami.

Izvor: Tarot&horoskop