horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 24.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mars – Mjesec konjukcija predispozicija je poteškoćama u komunikaciji i razdražljivosti. Najbolje što možete učiniti je da ostanete smireni, pokažite razumjevanje i nastojte biti pozitivni i čašu vidite kao napola punu.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Savjetujemo da danas ne planirate puno toga. Zbog neočekivanih događaja mjenjati ćete planove više puta tokom dana. Naći ćete se u nezgodnoj situaciji. Brzo reagirajte kako bi bili u prednosti. Možda ćete morati ići na više mjesta iz poslovnih razloga i doći ćete kasno kući što će uzrujati voljenu osobu.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ujutro ćete biti neraspoloženi i atmosfera na poslu biti će napeta. Ljudi u vašoj okolini neće dobro prihvatiti vaše ideje, vjerojatno zato što nećete biti dovoljno uvjerljivi. Izbjegavajte rasprave sa voljenom osobom i sa starijom osobom iz obitelji.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ujutro će vas nadređeni kritizirati zato što niste obavili posao na vrijeme. Zapravo niste vi krivi, razlog je loša komunikacija u kroz timski rad. Savjetujemo da to smireno objasnite nadređenoj osobi. Osoba sa više iskustva pomoći će vam riješiti situaciju.

RAK (21.06. – 21.07.)

Okupirati će vas obećavajuć poslovni projekt i zato ćete zanemariti ljubavni život. Voljena osoba prigovarati će vam da zanemarujete obiteljske obaveze. Neće vam biti do druženja sa prijateljima zato što se posve želite posvetiti novom projektu. Više vremena provedite sa bliskim osobama.

LAV (22.07. – 22.08.)

Suočiti ćete se sa ljubavnim problemima koji će vam pokvariti raspoloženje. Ne predajte se! Ako sa voljenom osobom otvoreno razgovarate, s vremenom ćete riješiti nesporazume. Razmislite o savjetu prijatelja koji ima iskustva i koji će vam pomoći da riješite financijski problem.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Uzrujati će vas loše vijesti koje će vam voljena osoba reći, nećete se moći suzdržati. Sa svima oko sebe ulaziti ćete u sukobe. Pokušajte se kontrolirati u društvu prijatelja i voljene osobe, inače će se odnosi narušiti.

VAGA (23.09.-22.10.)

Danas su izgledne poteškoće u komunikaciji, nećete se s lakoćom izražavati, zato savjetujemo da izbjegavate sastanke. Isto tako odgodite važna pitanja i poslove koji zahtjevaju koncentraciju i smiren um. Savjetujemo da više pažnje posvetite obiteljskim potrebama.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Voljenoj osobi neće biti drago što morate ići na poslovno putovanje, jer smatra da nije pravo vrijeme za to. Savjetujemo da razmislite koji su prioriteti i o savjetu bliske osobe. Navečer ćete dobiti goste i uživati ćete u druženju.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nećete se moći koncentrirati i to će utjecati na posao. Ipak, uspjeti ćete spriječiti sukob na poslu. U ljubavnom životu trebate pokazati više razumjevanja i budite prilagodljivi. Navečer ćete ići u posjetu prijateljima.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro ćete biti optimistični i pokrenuti ćete novi projekt. Uz dobru volju puno toga u poslu možete ostvariti, ali ako svima ugađate i pomažete, netko će vas iskoristiti. Stari problem koji ste negirali sada će ponovno izaći na površinu. Danas se možete osloniti na intuiciju.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Teško će vas razumjeti okolina i imati ćete poteškoća u sporazumjevanju. Savjetujemo da odgodite poslove koji zahtjevaju koncentraciju i strpljenje. Ljubavni život može biti harmoničan ako posvetite više pažnje potrebama voljene osobe.

RIBE (20.02.-20.03.)

Savjetujemo da ne preuzimate nove obaveze na poslu. Bolje je da se danas bavite rutinskim poslovima. Niste u najboljoj formi. Razmislite o savjetu voljene osobe, jer će se vam dosta pomoći. Odličan je dan za ljubav, veza u kojoj ste kreće u novom smjeru. Privući ćete upravo ono što vam treba kod partnera.

Izvor: Tarot&horoskop