horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 23.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Merkur – Sunce konjukcija donosi više odlučnosti i samopouzdanja. Danas je odličan dan za akciju. Projekte koje ste odgađali u zadnje vrijeme pokušajte provesti u djelo.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Uz pomoć vaše energije i predanosti poslu uspjeti ćete dovršiti važne projekte koje ste nedavno započeli. Dobar prijatelj ponuditi će vam da se udružite s njim u partnerstvo koje će se pokazati profitabilnim. Sa voljenom osobom ne ulazite u rasprave zato što bi mogli ozbiljnije narušiti vašu vezu.

BIK (20.04. – 20.05.)

Osjećati ćete se u dobrom mentalnom stanju i u dobrom raspoloženju planirati ćete budućnost. Povoljno je vrijeme za dugoročne investicije, pokretanje novog poslovnog projekta i putovanje iz privatnih interesa. Iskoristite sve što vam se danas pruži. Imate dobre izglede za uspjeh u svemu čega se primite.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Biti ćete optimistični i imati ćete inspirativne ideje. Odlučnost će vam pomoći da dosegnete željene ciljeve u vašem profesionalnim i intelektualnim aktivnostima. Nemate razloga za brigu kada se radi o emotivnom životu. Savjetujemo da budete iskreni sa prijateljima..

RAK (21.06. – 21.07.)

Prijepodne bi mogli ići na kraći put iz profesionalnih i privatnih razloga. Zbog samopouzdanja kojeg ćete osjećati mogli bi se odlučini na previše rizika. Savjetujemo da budete više prilagodljivi u partnerstvima i da ne namećete svoja viđenja drugima.

LAV (22.07. – 22.08.)

Zbog trenutnih financijskih poteškoća mogli bi se upustiti u obiteljsku svađu. Biti ćete puni energije i moći ćete dovršiti projekt koji ste nedavno započeli. Ovu priliku nemojte propustiti. Savjetujemo da budete na oprezu sa troškovima i da uzmete u obzir potrebe cijele obitelji.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Od jutra ćete biti optimistični i samopouzdani i puno toga ćete obaviti. U komunikaciji nećete imati problema. Možda ćete morati ići na poslovno putovanje. Savjetujemo da više pažnje posvetite potrebi za odmorom kako bi sačuvali dobro zdravlje.

VAGA (23.09.-22.10.)

Zbog previše poslovnih obaveza biti ćete pod stresom. Ipak, ne smijete to pokazati pred nadređenima. Imajte samopouzdanja i ne dozvolite da vas preplavi loše raspoloženje. Uspjeti ćete dovršiti sve svoje obaveze.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Imate dobre izglede da uspijete u svim profesionalnim aktivnostima i privatnim projektima. Vaša snažna želja i samopouzdanje pomoći će vam da savladate sve prepreke. Odlično je vrijeme za polaganje ispita iza nove projekte. Nemojte zaboraviti na voljenu osobu koja očekuje više od vas.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Unatoč nezadovoljavajućoj financijskoj situaciji, nećete se obeshrabriti, niti izgubiti samopouzdanje. Čak iako se osjećate u dobroj formi, savjetujemo da budete oprezni u svemu što radite. Nadređena osoba mogla bi vas poslijepodne pozvati da dođete obaviti posao koji je iskrsnuo.

JARAC (22.12.-20.01.)

Starija osoba ponuditi će vam da se udružite s njom u poslovni projekt koji omogućuje dobru zaradu. Poslijepodne bi mogli ići na put iz privatnih razloga. Imati ćete priliku upoznati osobu koja će kasnije postati vaš poslovni partner. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Biti ćete zaposleni od jutra, rješavati ćete financijska pitanja koja ste odgađali. Ako imate priliku udružiti se u partnerstvo, savjetujemo da to prihvatite. Ovo može donijeti značajne promjene u vaš život. Razmislite o savjetu voljene osobe.

RIBE (20.02.-20.03.)

Dan će započeti sretnim događajem. Izgledno je da ćete dobiti svotu novca od posla koji ste nedavno pokrenuli sa bliskim prijateljem. Sada možete poraditi na važnim planovima za budućnost i kupiti vrijedan predmet o kakvom ste sanjali. Savjetujemo da se oslonite na intuiciju i da razmislite o savjetu koji ćete dobiti od bliske osobe.

Izvor: Tarot&horoskop