horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 23.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Merkur – Neptun kvadrat donosi nesporazume i krive procjene koje mogu nanijeti štetu posebno ako morate donijeti važnu odluku ili se koncentrirati. Savjetujemo da poslovne sastanke odgodite, jer danas vam nedostaje smisla za praktično.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Ujutro će vam radni kolege prigovarati da niste dosljedni u poslu. Savjetujemo da budete na oprezu, jer ste skloni impulzivnim reakcijama. Mogli bi uzeti godišnji. Ako si ne možete priuštiti putovanje, pokušajte promjeniti rutinu. Razgovor sa ljudima koji imaju iskustva može vas odvesti do novog hobija, mjesta za odmor ili novog kruga prijatelja.

BIK (20.04. – 20.05.)

Netko će vas željeti uvjeriti da potrošite novac ili uložite u nešto što njoj ili njemu treba. Budite jaki i iskoristite snagu volje da sebi doprinesete bolju zaradu ili poboljšate zdravstvenu situaciju. Poslijepodne će vam osoba iz obitelji dati savjet koji će vam pomoći da sredite izmješane osjećaje.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Nekome možete ugoditi, ali ne svima. Imajte to na umu pri odlukama koje ćete danas donositi. Pažnju usmjerite na svoje ciljeve. U posjetu vam stižu gosti i planove ćete morati mijenjati, možda će im trebati vaša pomoć.

RAK (21.06. – 21.07.)

Nemojte vjerovati nekome da će posao obaviti za vas kako treba. Ako uložite dodatni napor i obavite posao sami, biti ćete u prednosti. Romansa je u zraku, ali ne upuštajte se u vezu ako će to utjecati na vašu financijsku budućnost.

LAV (22.07. – 22.08.)

Nemojte se dati zavarati sa riječima nekoga tko želi da investirate u njenu ili njegovu budućnost. Za vas je najbolje usmjeriti se na svoje interese. Istraživanje preko interneta i druženje sa ljudima koji imaju iste interese donijeti će vam nove ideje.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Idite korak po korak. Netko će vam pokušati uništiti planove. Ako želite iskren odgovor, postavite pitanje direktno. Ako ste zanemarili voljenu osobu i obaveze, vaša veza će se poljuljati. Navečer ćete primiti dobru vijest od rođaka koji bi čak mogao doći u posjetu.

VAGA (23.09.-22.10.)

Mogli bi pokrenuti stvari ako niste previše lijeni i ne pokušavate druge nagovoriti da naprave stvari za vas. Susret sa osobom za koju smatrate da zna sa novcem donijeti će vam nove ideje. Odličan je dan za ljubav. Savjetujemo da svoje vrijeme posvetite i mlađim osobama iz obitelji.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ostvarujete dogovor kojem ste se duže vremena nadali. Nemojte dopustiti da vam bilo tko stane na put. Emotivnim pitanjima nemojte dopustiti da se upletu u vaš napredak. Navečer ćete biti pozvani na zabavu i vrijeme ćete provesti u ugodnom druženju sa prijateljima i sa voljenom osobom.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dobro procjenite svoje motive i nastavite s poslom punim kapacitetom. Prijatelj će trebati vašu pomoć oko poslovnog pitanja. Pomozite mu i vama će to donijeti korist. Nakon kaotičnog dana provesti ćete romantičnu večer u društvu voljene osobe.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas će se neke stvari od vas sakrivati. Nemojte nasjedati na nečiju dobro ispričanu priču. Sami istražite o čemu se radi i odluke donesite na temelju onog što smatrate da je izvedivo. Ljutnja neće riješiti ni jedan problem.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Možete utjecati na odluke drugih ako se potrudite pojasniti što planirate napraviti i pri tome budete iskreni. Netko koga volite neće se u potpunosti sa vama složiti. Saslušajte što ta osoba ima za reći, može biti važno.

RIBE (20.02.-20.03.)

Budite smireni i nemojte dopustiti da emotivna pitanja zamagle jasnu viziju onog što trebate napraviti. Veći problemi mogu nastati ako pretjerujete sa reakcijama, može doći do žustrih svađa a čak i prekida odnosa. Sve sagledajte realno. Ne može uvijek druga osoba biti kriva.

Izvor: Tarot&horoskop