horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 22.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Saturn – Merkur trigon povoljan je za kreativne ideje. Danas je dan za važne odluke i za pouzdane kontakte koji će vam pomoći da pokrenete posao ili da ostvarite promjene u privatnom životu. Sa druge strane, mogli bi mislima biti u oblacima. U tom slučaju bolje si priuštite odmor.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas ćete morati obaviti stvari vezane uz novac, obaveze i partnerstva. U poslu i kroz partnerstva imati ćete uspjeh, ali budite strpljivi dok se poslovni rezultati ne počnu pokazivati. Iskoristite ove pogodnosti, ali ne izazivajte sreću! Danas se možete osloniti na intuiciju.

BIK (20.04. – 20.05.)

U odličnoj ste intelektualnoj formi i imati ćete uspjeha u ljubavnom i društvenom životu. Odličan je dan za komunikaciju i za kontakte sa važnim osobama. Važnu odluku donijeti ćete vezano za partnerstvo. Navečer vam u posjetu dolazi rođak. Nemojte ostati budni do kasno u noć, jer vam treba odmora.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Biti ćete odlično raspoloženi i donijeti ćete važnu odluku vezano za obiteljsku financijsku situaciju. Pokrenuti ćete važan poslovni projekt i dovršiti ćete aktivnosti koje ste započeli prije dosta vremena. Dobar je dan za komunikaciju sa starijim osobama.

RAK (21.06. – 21.07.)

Imate odlične ideje i odlučili ste primjeniti ih. Pojaviti će se prilika da započnete posao. Vaše komunikacijske sposobnosti pomoći će vam da učvrstite nove partnerske odnose. Uspješno možete riješiti i obiteljska pitanja. Važne odluke nemojte sami donositi.

LAV (22.07. – 22.08.)

Donijeti ćete važne odluke koje donose uspjeh vezano za društveni i ljubavni život. Povoljan je dan za putovanje i za komunikaciju. Imate odlične ideje koje vrijedi primjeniti. Navečer ćete ići u posjetu prijateljima. Nemojte zaboraviti da vam treba odmora.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Prijepodne bi mogli odlučit otići na putovanje kako bi riješili problem od voljene osobe. Financijska pitanja možete uspješno riješiti, ali savjetujemo da izbjegavate nagađanja. Možete se osloniti na intuiciju pri donošenju važnih odluka.

VAGA (23.09.-22.10.)

Biti ćete u mogućnosti da riješite financijski problem. Odličan je dan za posao i odlučno ćete dovršiti starije obaveze. Dan će vam ispuniti i razgovori sa djecom ili mlađim osobama iz obitelji. Savjetujemo da izbjegavate davati obećanja za koja niste sigurni možete li ih ispuniti.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Planirate ići na izlet, ali nemojte zanemariti obaveze. Inspiracija će vam pomoći pri rješavanju težih pitanja. Ipak, razmislite o savjetu voljene osobe. Poslijepodne će vas zamoliti za pomoć starija osoba iz obitelji, zbog zdravstvenog problema.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Stvari ne možete ostavljati nedovršene, zato nemojte misliti da će netko drugi ih dovršiti. To je na vama. Pokažite svima da ste sposobni dovršiti stvari i privući ćete nove partnere.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro ćete upoznati osobu sa puno iskustva u poslu koji vas zanima i koja će sa vama podijeliti neke poslovne tajne. Ovaj susret ohrabriti će vas da započnete posao. Imate odlične izglede za uspjeh. Nemojte žuriti!

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Imati ćete originalne ideje koje vrijedi provesti u djelo. Ako vam treba novac, ne oklijevajte i zamolite starijeg rođaka za pomoć. Pitajte voljenu osobu za savjet. Ipak, trebali bi malo usporiti. Sutra je novi dan.

RIBE (20.02.-20.03.)

Nećete danas moći obaviti sve što ste planirali i zato savjetujemo da ne planirate puno toga. Ujutro ćete ići na kraći put i upoznati stariju osobu koja će vam dati vrijedan poslovni savjet. Ne žurite! Savjetujemo da budete strpljivi i da sačekate da se poslovni rezultati počnu pokazivati.

Izvor: Tarot&horoskop