horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 20.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Neptun – Mjesec opozicija donosi romantiku i više osjećajnosti, ali isto tako može donijeti zbrku i može nedostajati smisla za praktično. Savjetujemo da više pažnje posvetite pitanjima srca nego materijalnoj strani života. Važne odluke odgodite!

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Nije povoljno vrijeme za izazove, jer vam nedostaje smisla za praktično. Savjetujemo da danas ne preuzimate inicijativu na poslu. Poslušajte svoju intuiciju i otkriti ćete da se puno više toga događa iza vaših leđa nego što mislite. Nemojte dopustiti da emotivno reagirate tokom razgovora sa poslovnim partnerima.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ujutro ćete biti zbunjeni i teško će vas drugi razumjeti. Ne oslanjajte se na druge, jer ćete se samo razočarati. Ako se okružite pozitivnim ljudima, imati ćete pozitivne rezultate. Ako namjeravate kupiti vrijedan predmet, ne pokušavajte impresionirati voljenu osobu. Radije zajedno donesite odluku.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Biti ćete u odličnoj formi, ali učinkovitost je slaba danas. Ne opterečujte se puno sa stvarima koje ne možete promjeniti. Možda ćete morati promisliti o jednom odnosu. Nemojte dozvoliti da vas osjećaji odvedu u krivome smjeru.

RAK (21.06. – 21.07.)

Mogli bi dobiti svotu novca od starije osobe iz obitelji. Promjene možete ostvariti u svoom domu, dekoracije, razmještaj ili postavljanje novih pravila. Što više poduzmete da poboljšate svoje emotivno i fizičko stanje, bolje ćete se osjećati.

LAV (22.07. – 22.08.)

Zbog manjka koncentracije imati ćete poteškoća na poslu. Ignorirajte tračeve oko sebe, inače ćete upasti u sukobe. Poslijepodne se vaše raspoloženje popravlja. Večer ćete provesti u romantičnom druženju sa voljenom osobom.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ujutro ćete biti neraspoloženi i u stanju zbunjenosti. Nemojte tako doslovno shvaćati druge ili ih kritizirati za sitnicu, jer ćete se naći u sukobu zbog ničega. Ne ulazite u rizik, jer imate male izglede za uspjeh. Pokušajte se opustiti na neki način i odmarajte više.

VAGA (23.09.-22.10.)

Imate odlične planove, posebno na polju financija, ali za sada ne možete vidjeti ohrabrujuće znakove. Budite strpljivi i pokušajte svoje vrijeme dobro organizirati. Ključ uspjeha je u tome da pažnju posvetite detaljima.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ujutro ćete biti previše osjetljivi i ništa vam neće odgovarati. Pokušajte to savladati, inače će se to odraziti na odnose sa drugima. Radnim kolegama nemojte nametati svoja viđenja stvari. Navečer ćete čuti dobre vijesti koje će popraviti vaše raspoloženje.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas nije povoljno vrijeme za druženje sa prijateljima, niti za posao. Biti ćete izbirljivi i neraspoloženi za razgovor. Ulaganja i odlazak u kupovinu odgodite! Mogli bi donijeti krive odluke. U ljubavi je sve u redu. Samo savjetujemo da voljenoj osobi posvetite više pažnje.

JARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte previše obaveza preuzimati na sebe! Danas su mali izgledi da imate uspjeha. Na sreću, dobiti ćete podršku od osoba od kojih to najmanje očekujete. Večer ćete provesti u druženju sa prijateljima i zaboraviti ćete na dnevne probleme.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Niste svjesni koliko zapravo možete učiniti za druge i pomoći im. Preuzmite vodstvo i pomoći ćete drugima da ne prođu kroz iste probleme i greške kroz koje ste vi prošli prije. Nepredviđene okolnosti potaknuti će vas da potražite drugačiji način rješavanja poslovnih problema. Nemojte zanemariti potrebu za odmorom.

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas nije povoljno vrijeme za ulaganja i za planiranje. Sa druge strane, u ljubavi očekujte poboljšanje i zadovoljstvo. Izbjegavajte rizik u poslu, jer bi mogli imati problema sa zakonom. Strateško razmišljanje i sposobnost da vidite što je važno iza detalja donijeti će odlične rezultate.

Izvor: Tarot&horoskop