horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 20.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Venera – Mjesec konjukcija predispozicija je zbunjenosti i nedruštvenosti zbog izmješanih osjećaja. Mogli bi imati sumnje u vlastite osjećaje. Kako bi prevladali ovo stanje, treba vam malo više samopouzdanja.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Mogli bi se suočiti sa poslovnim gubicima iako je sve izgledalo obećavajuće. Napetost kroz poslovne odnose izgledna je zbog poteškoća u komunikaciji koje bi danas mogli imati. Savjetujemo da budete strpljivi i da izbjegavate financijska nagađanja.

BIK (20.04. – 20.05.)

Zbog financijskih poteškoća biti ćete razdražljivi. Suzdržite se, inače bi mogli povrijediti prijatelja. Danas nije povoljno vrijeme za putovanja, ispite ili prezentacije. Sa druge strane odlično ćete se provesti u društvu voljene osobe i društvu mlađih osoba iz obitelji. Pazite što govorite.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Na putu je nekoliko prepreka. Osjećati ćete da uzalud gubite energiju što će vas jako uzrujati. Osobe oko vas pokazati će razumjevanje i biti će vam podrška. Odnos sa voljenom osobom imati će napretka. Zajedno ćete riješiti problem koji se odgađao.

RAK (21.06. – 21.07.)

Impulzivno ćete reagirati zbog čega se radni kolege i prijatelji mogu okrenuti protiv vas. Savjetujemo da budete taktični. Poštedite se i odmarajte više. Više pažnje posvetite osobnim problemima drugih članova obitelji!

LAV (22.07. – 22.08.)

Naljutiti će vas što prijatelj nije održao obećanje. Suzdržite se! Postoji razumno objašnjenje. Budite prilagodljivi i izbjeći ćete svađe koje inače mogu dovesti do raspada prijateljstva.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Sve u čemu trebate imati takta danas izbjegavajte. Biti ćete uznemireni i nedovoljno uvjerljivi. Sa druge strane, odnos sa voljenom osobom biti će odličan.

VAGA (23.09.-22.10.)

Previše obaveza ćete imati i nećete sami moći nositi se sa svim. Zapravo uopće nije povoljan dan za poslovne aktivnosti, jer bi mogli biti na financijskom gubitku. Ako morate voziti, savjetujemo da budete oprezni i da provjerite prtljagu pažljivo.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Od jutra ćete imati poteškoća u komunikaciji zbog čega su mogući problemi u društvenim odnosima i u ljubavnoj vezi. Nije povoljno vrijeme da pokrećete nove aktivnosti ili poslovne projekte, bez obzira koliko primamljivo se činile.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Vrijeme ćete posvetiti intelektualnim aktivnostima. Iako, svjesni ste da se prijatelji mogu udaljiti od vas zbog toga. Uspjeti ćete riješiti važan obiteljski problem. Ako ste pozvatni na putovanje, savjetujemo da odbijete poziv. Čini se da ste skloni nezgodama danas.

JARAC (22.12.-20.01.)

Biti ćete uznemireni i zbog toga se nećete moći jasno izražavati. Sastanke koje ste danas imali u planu odgodite, jer su izgledne poteškoće u komunikaciji. Nije povoljno vrijeme za ulaganja ili za kupovinu vrijednog predmeta, jer vaš izbor neće biti najbolji.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ujutro ćete biti neraspoloženi i nedruštveni zbog nekih zdravstvenih poteškoća. Unatoč tome, nemojte izbjegavati razgovore sa prijateljima i sa voljenom osobom. Navečer u posjetu vam stiže rođak koji će vas oraspoložiti.

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas nije povoljan dan za poslovna putovanja. Mali su izgledi da ostvarite financijsku dobit. Ljubavna veza može biti jako dobra ako više pažnje posvetite potrebama voljene osobe.

Izvor: Tarot&horoskop