horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 19.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mjesec – Saturn trigon donosi ugodne trenutke posebno u ljubavi. Imati ćete priliku da iskažete kakvu lijepu gestu i da uživate u društvu voljene osobe. Za ljubavni život danas razmislite o budućim planovima, jer takvi planovi imaju dobre izglede da se ostvare.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Netko će vas pokušati omesti u planovima, ali ako ste se dobro organizirali i slijedite ono što vam je najvažnije, uspjeti ćete. Prilika da razgovarate s nekim o volontiranju ili mogućnost da putujete kako bi drugima pomogli donijeti će vam nove spoznaje.

BIK (20.04. – 20.05.)

Pokrenite se prije nego što ljubavni problem eskalira. Romansa je u zraku. Netko iz prošlosti pokušati će ponovno privući vašu pažnju. Držite se gotovine, ne morate zadiviti nekoga tako da pretjerate sa trošenjem! Budite iskreni.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ako se ne držite pravila, imati ćete nevolja. Netko će propitkivati gdje ste bili i što ste u zadnje vrijeme radili. Nemojte si dozvoliti da vas netko nagovori da obećate nešto što nećete moći ispuniti ili što nećete moći kupiti.

RAK (21.06. – 21.07.)

Danas možete ostvariti dobitak ako svoj trud uložite na pravo mjesto. Imati ćete priliku ostvariti pozitivne promjene. Ako se netko suprotstavi vašim odlukama postavite se energično. Provesti ćete romantičnu večer.

LAV (22.07. – 22.08.)

Zbog emotivnih razloga biti ćete u iskušenju da potrošite novac koji nemate. Ako kupite nešto skupocjeno i mislite da će to riješiti problem, to se neće dogoditi. Unutar sebe potražite odgovore ili zamolite bliskog prijatelja ili prijateljicu za savjet.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte se upuštati u svađe sa prijateljima i sa obitelji, naći ćete se u situaciji bez pobjednika. Koncentrirajte se na ostvarenje promjena koje će vas život učiniti boljim. Nije vrijeme da se osvrćete iza sebe, u prošlost.

VAGA (23.09.-22.10.)

Imati ćete kreativan dan koji će pridonijeti oglašavanju, stjecanju novih znanja, druženju sa djecom ili radu na nečemu što ste planirali pokrenuti. Odličan je dan za pustolovinu, putovanje i ostvarenje ciljeva.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Prestanite se brinuti oko svega i uživajte u danu. Odličan je dan za ljubav i ne želite propustiti ovu priliku. Putovanja, druženje sa djecom i zabava voditi će vas u pravome smjeru.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete imati priliku da napravite nešto predivno za sebe i za druge. Ono što imate za ponuditi donijeti će vam dugoročno profit. Putovanje može donijeti kašnjenja i druge probleme.

JARAC (22.12.-20.01.)

Neobične okolnosti imati ćete vezano za zakon, financije ili zdravstvena pitanja. Uspjeti ćete više no što mislite da je ostvarivo ako usmjerite pažnju na ono što u datom trenutku pokušavate ostvariti. Odnos sa nekim može dobiti drugu šansu ako kažete što mislite.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Preuzmite inicijativu. Pojaviti će se prilika za dodatnu zaradu ili da vam vrate stari dug. Razmislite o tome da ponudite svoje usluge i tako poboljšate svoju financijsku situaciju.

RIBE (20.02.-20.03.)

Puno toga ćete morati napraviti ako očekujete da ćete ostvariti baš sve što kažete. Iskrsnuti će problem sa nadređenom osobom koji se može odraziti na vašu budućnost u poslu. Umjesto da tražite ono što ne možete dobiti, radite za druge.

Izvor: Tarot&horoskop